Gavroche
|
Zamiast siary podawać mlecz, bo jak sama nazwa wskazuje, to musi być nabiał... Nawet spoco, bo tam fruktoza dobra dla serca...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale po co się znęcać nad psem? Jak lubi winogrona to mu dawać...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz Donek lubi mięso i podroby, to dostaje...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nasz Donek lubi mięso i podroby, to dostaje... Kupy kocie pewno też lubi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego tak uważasz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to przez Tuska...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlaczego tak uważasz? Niewiele znam psów, które nie lubią, ale mogę się mylić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic takiego nie widziałam, ani nic takiego nie mówił... Ale jak to naprawdę jest to tylko Tusk wie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za puszczenie psa bez smyczy w lesie można zapłacić 5000 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za puszczenie psa bez smyczy w lesie można zapłacić 5000 zł.
Ja dwukrotnie zapłaciłem, raz 50, raz 500, ale zawsze mówię, że będę puszczał, bo to idiotyzm jest, kiedy mam karnego psa pod kontrolą głosu. Teraz już machają ręką
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja się boję luźno ganiających psów... Jedynie nie takich małych "ciapków"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Grunt to trzymać się swojego zdania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tradycje można tworzyć nowe...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja się boję luźno ganiających psów... Jedynie nie takich małych "ciapków"... Wystarczy krzyknąć: "proszę przytrzymać psa" lub olać i przejść normalnym krokiem 90% psów nawet się Tobą nie zainteresuje Pies ma takie samo prawo do przebywania w miejscach publicznych, jak człowiek, pod warunkiem, że jest pod kontrolą. I tutaj bywa różnie, bo jeden jest pod kontrolą głosu, inny nawet spętany i zakneblowany może być niebezpieczny
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pies ma nawet większe prawo w miejscach publicznych, bo jak się zesika publicznie, to nikt władzy nie wzywa, że pijak i zgorszenie sieje...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pies ma nawet większe prawo w miejscach publicznych, bo jak się zesika publicznie, to nikt władzy nie wzywa, że pijak i zgorszenie sieje... I wyć może, bo to jest przecież "wyrażanie emocji" Śmialiśmy się ostatnio z tego z córką, bo wysadzałem ja na trawce i powiedziałem, że dzieci mogą, psy i koty mogą, a dorośli płacą karę
|
|
|
|
|
|
|
|