administ
Go
|
A ja do tej pory obstawiałem kobiece łono... Pożyjesz jeszcze trochę i pół litra wybierzesz... A jeszcze trochę później - zdrowe wypróżnienie. Pamiętam babcię, jak do Abrahama na piwko się szykowała, szczera prawda. Grunt to na pierwszym etapie jak najdłużej się utrzymywać, a las przy okazji...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...jak się na zdrowe wypróżnienie zbierze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tylko podatność na tresurę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie mają mniejszą podatność niż ludzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie może tak, choć inteligentne stworzenia łatwiej wytresować. Taka na przykład kota Mieta dostała tylko raz w dupkę ode mnie, bo nabyła za młodu złych manier w ogrodzie, a resztę da się jej doskonale przetłumaczyć kocią mową.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie może tak, choć inteligentne stworzenia łatwiej wytresować. Taka na przykład kota Mieta dostała tylko raz w dupkę ode mnie, bo nabyła za młodu złych manier w ogrodzie, a resztę da się jej doskonale przetłumaczyć kocią mową. Po takim zdaniu bywam przybity i czuję się osamotniony. ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie może tak, choć inteligentne stworzenia łatwiej wytresować. Taka na przykład kota Mieta dostała tylko raz w dupkę ode mnie, bo nabyła za młodu złych manier w ogrodzie, a resztę da się jej doskonale przetłumaczyć kocią mową. Po takim zdaniu bywam przybity i czuję się osamotniony. ... Lejesz koty regularnie?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Stop! "Po kociamskiemumu"- tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dlatego nie mam kotów, no nie rozumiem tych stworków, albo mi się nie chce... Za to psy...na whippeta się zasadzamy na wiosnę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W takim razie trzymanie innych stworzeń (niż psy i koty), jako pet's to...no właśnie, co?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pochwała wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiejnocy. Lejesz psy w formie kary za cokolwiek?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pochwała wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiejnocy. Lejesz psy w formie kary za cokolwiek? Swoich nie, bo to mięciutkie retrievery były, spojrzeć groźnie wystarczy. Ale zaprzęgowego, półwilczego husky zdarzyło się pacnąć. Nie tak, żeby zęby zaszczękały, ale lekki klaps w kufę jest takim samym komunikatem, jak komenda słowna. Tu potrzeba zdrowego rozsądku, czy lepiej szarpnąć za łeb półtorarocznego kaukaza, który szuka miejsca w stadzie "od góry", czy go prosić i czekać co zrobi jako niekastrowany trzylatek, gdy "stwardnieje". Każdy musi zdecydować sam, ale wystarczy popatrzeć jak "brutalnie" obchodzi się matka ze szczeniakami, albo jak podrostki traktują siebie w rozhukanej zabawie, by nie pitolić, że klaps w pysk czy zad robi krzywdę 30kg zwierzęciu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|