Gavroche
|
W branĹźy jest takie powiedzonko: "Komercyjne karmy sÄ
dla bardzo zdrowych zwierzÄ
t". KtĂłre wkrĂłtce i tak bÄdÄ
chore, a weterynarze siÄ cieszÄ
. Karmmy normalnym jedzeniem w miarÄ moĹźliwoĹci, a jako dodatku uĹźywajmy karm komercyjnych dobrej jakoĹci. Dotyczy to wszystkich zwierzÄ
t, nie tylko psĂłw, kotĂłw, fretek, jeĹźy czy skunksĂłw, ale teĹź rybek, traszek, şóĹwi czy jaszczurek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Ale Ĺźeby nie byĹoĹo, Ĺźe coĹ z Ci kontekstu wyrywam. dla bardzo zdrowych Komercyjne karmy DnO to nie jest komercyjna karma, dla miÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
A nie macie moĹźe linku do 'onlinowego' klucza do oznaczania biedronek? Mam takÄ
jednÄ
pomaraĹczowÄ
- z bladymi biaĹymi kropami i nie jestem pewna czy to odmiana barwna czy teĹź inny gatunek... No i takie, ktĂłre sÄ
"podobne" do azjatyckiej/arlekina
Mam = na zdjÄciach mam.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ja nie mam . Ale odkryĹem ostatnio jakiegoĹ zjawiskowego "luminofora"... To a propos kropek mnie teraz naszĹo. Gdyş objawia siÄ on czterema Ĺwietlistymi kropeczkami wielkoĹci Ĺebka od szpilki, uĹoĹźonymi w kwadrat. ĹwiateĹka niczym mizernie zasilone diody w kolorze bladoniebieskim. ByÄ moĹźe Ĺwieciuch, choÄ w internetach takowego na ilustracjach jeszcze nie znalazĹem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MoĹźe to grzyboĹźerna pokropka (rodzaj Halyzia)? Ja korzystam z terrarium.com.pl i wrzucam pytanie w dziale owady, ale ja nieczÄsto sprawdzam owady...
|
|
|
|
|
|
|
|