administ
Go
|
Najwyraźniej nażarło się to to siarczanu miedzi, bo innej przyczyny podać nie potrafię bez laboratorium...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ala jaki ładny wzorek się zrobił
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też miedź obstawiam, Smerfuś jak malowanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po zatruciu rtęcią i ołowiem chyba? też może być taki objaw, ale raczej samo by padło, a nie do odstrzału było. Jak rtęcią leczyli kiłę to byli niebiescy ludzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znam tamte klatki i pawilony bardzo dobrze, pracowałem tam pół roku, z wielkimi kotami, niedźwiedziami, wilkami i fokami. Moim zdaniem to rutyna i brawura starego wyjadacza go zabiła. Ja sam kiedyś nie wypuściłem dwóch pum na wybieg i wlazłem do klatki ją sprzątnąć... Było dramatycznie, ale miałem wąż z gorącą wodą i szczotę oraz mowę ciała mówiącą "bardzo, bardzo przepraszam" i udało się.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie taniej byloby zagazowac sasiadow?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
na szczęście mój ojciec musiał tylko wyloty z uli przestawić w inną stronę , sąsiad banderowiec zasypywał starostwo skargami - mimo, że ojciec ma 3 metrowy gęsty żywopłot.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szkoda, że nie napisali jaka rasa psów została użyta w tym eksperymencie ponieważ są ogromne różnice po między nimi. To raz, a dwa - czy psy były odpowiednio głodne? Mój kumpel kupił rocznego psiaka (owczarek niemiecki) z ogródków działkowych trzymanego na łańcuchu i musiał racjonować mu nawet wodę! Wszystko co nadawało się do picia i jedzenia było pożerane natychmiast ile by tego nie było. Po czasie wszystko się unormowało i pokazywał mi jak podtykał psu przysmaki pod nos żeby zachęcić go do jakiejś akcji, a ten miał go zwyczajnie...w nosie.
|
|
|
|
|
|
|
|