Blackend
|
Ładna kompozycja do roślinniaka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nowy współlokator. Zosi koleś . Dziś się wprowadził. Zmiana czasu mu chyba nie służy, bo w dzień dom zimowy buduje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skracający się dzień i spadająca temperatura są mechanizmem spustowym do zakrzątnięcia się wokół hibernatorium. W dzień będzie znosił i poprawiał, o zmierzchu i świcie jadł, a popołudnie i środek nocy to drzemka. Możecie go dokarmić, choć konieczności nie ma, w dobrej jest formie, tak na oko, ale tylko mięsem lub żółtkiem, w ostateczności puszkową karmą dla kociąt lub fretek, jest też wersja dla jeży.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
nowy współlokator. Zosi koleś . Dziś się wprowadził. Zmiana czasu mu chyba nie służy, bo w dzień dom zimowy buduje.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Skracający się dzień i spadająca temperatura są mechanizmem spustowym do zakrzątnięcia się wokół hibernatorium. W dzień będzie znosił i poprawiał, o zmierzchu i świcie jadł, a popołudnie i środek nocy to drzemka. Możecie go dokarmić, choć konieczności nie ma, w dobrej jest formie, tak na oko, ale tylko mięsem lub żółtkiem, w ostateczności puszkową karmą dla kociąt lub fretek, jest też wersja dla jeży. a nie je przypadkiem białek? Mam całe wiadra na zbyciu . Ale raczej nie, bo wylewam na kompost i nikt tego nie chce ruszyć, nie wiedzieć czemu ? Więc czy tylko człowiek, je białka z jajek ? Chyba nie trzeba dokarmiać, bo on je ślimaki, u mnie są całe kolonie, jak idziesz po ścieżce to chrzęści po nogami . Mam inwazję ślimakową i lato suche! aż strach pomyśleć gdyby lało. Zjadłyby mnie. Jutro gdy nie zapomnę zrobię fotkę, jaki dom zbudował. Myślałem, że tylko robi aby się okryć. A on wywalił chałupę z liści ponad kolana ! jak piramidę W ogóle jej nie zamaskował. Trochę chyba coś nie tak z deklem ma . Ale niezły pracuś. W tamtym roku miałem rodzinkę jesienią, teraz nie widzę, może jeszcze przyjdą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czuje dobrą karmę gdzieś w pobliżu ,dlatego się osiedlił
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
............... Trochę chyba coś nie tak z deklem ma . Ale niezły pracuś... Idź z nim do psychiatry...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Jutro gdy nie zapomnę zrobię fotkę, jaki dom zbudował... No i jak tam piramida gościowi wyszła?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
...Jutro gdy nie zapomnę zrobię fotkę, jaki dom zbudował... No i jak tam piramida gościowi wyszła? zakopał się wczoraj i nie wyszedł nawet jeść ( Gavro przekonywał, że będzie głodny ) . Zosia zaznaczyła jakoś sprytnie kopczyk, żeby było widać czy wychodzi. Stąd wiem. Może zima idzie ? ( wg niego ) . Liczę, że będzie jeszcze poprawiał domek przed chłodami .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmmm... Wystraszył się nowej RP.
|
|