Zyon
|
Bo polacy sie dobrobytem zawsze podziela z innymi, niestety nie podziela sie miejscem w kolejce do lekarza.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Słynne osiołki z poznańskiego Starego Zoo - Antonina oraz jej synek Tabu - nie żyją. Pracownicy ogrodu zoologicznego poinformowali, że pogarszający się stan zdrowia s amicy spowodowany był przekarmieniem. http://www.tvn24.pl/poznan,43/tragedia-w-poznanskim-zoo-osiolki-znane-z-seksafery-nie-zyja,595098.htmlZmarła przez chipsy lub chleb? - Nie ma wątpliwości co do faktu, że zły stan zdrowia samicy spowodowany był przekarmieniem, być może również podawaniem niewłaściwego pokarmu: chleba, chipsów, słonych paluszków itp. przez zwiedzających Chleb jest tak szkodliwy, że zwierzęta padają. Niedługo pewnie na chlebie będzie taka informacja - zakaz podawania zwierzętom...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
u nas już niejednego łabędzia chlebem otruli
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
fretki w misce: zabawa ich wygląda jakby były popcornem nadrabiam zaległości pustelniki w kolejce też świetne
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może się z nas śmieje ,że żyjemy w iluzji
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba tak. Mocniej stoi na ziemi niż my...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szersza kombinacja genów, dająca lepsze możliwości adaptacyjne. To prawda niestety, dzisiejsze pojęcie rasy jest bardzo szkodliwe dla zwierząt towarzyszących. Za to u produkcyjnych działa chyba zgodnie z przeznaczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z godła dziś zleciał . Jak zwykle za daleko i za mało czasu na właściwe nastawy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
na jednym foto łowi rybę, a na drugim już ma królika. Z kapelusza ? Też mam taką znajomą parę. Ale kwaterunku nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
na jednym foto łowi rybę, a na drugim już ma królika. Z kapelusza ? A bo jemu to rybka co zeżre.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie wiem, nie wiem. Ja tylko pstryknąłem, mało tego kolejność zachowana. Ale, ale... Mnie najpierw oczywistością ryba wydała się - bo to chwilowy kontakt z wodą, wiadomo. Ale te ostatnie cyknięcie to już taka trochę jakby żaba, tudzież ryba, ale rozszarpana czy cuś po jakichś wcześniejszych przygodach... No nie ważne, nie ważne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|