|
Gavroche
|
Twoje linki obaj, oczywiście, lubimy czytać bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powiem wam, że takie elitarne forum ma bardzo dużo zalet, a niewiele wad.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz słuszną rację...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zasady identyfikacji zwierząt koniowatych (koń, osioł, zebra).http://stooq.pl/n/?f=1027529Projekt przewiduje w przypadku padłych koni, których właściciele wystąpili do ARiMR o dofinansowanie kosztów związanych z transportem i utylizacją, możliwość wymiany informacji między Polskim Związkiem Hodowców Koni (podmiotem prowadzącym centralną bazę danych) a Agencją Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa. łoj, to koniny zabraknie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Naukowcy zajmowali się tam m.in. tworzeniem afrodyzjaków z takich elementów jak genitalia lwów i fok, a także ziół znanych w tradycyjnej medycynie - powiedział Kim, który pracował w tym instytucie przez sześć lat. Według Kima powszechnie wiedziano, że przywódca lubił wypić, palił i miewał młode przyjaciółki. "Kim Dzong Il bardzo martwił się o swe serce, o swoje libido, niepokoiła go cukrzyca i gruźlica, więc na tym koncentrowały się prace" w instytucie - powiedział. Ujawnił też, że opracowane tam produkty testowano zarówno na zwierzętach, jak i na ludziach. http://stooq.pl/n/?f=1028119
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia! Nie otwieraj tego linka pod żadnym pozorem, bo będziesz źle spać!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Olać szczura...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia! Nie otwieraj tego linka pod żadnym pozorem, bo będziesz źle spać! Posłuchałam... Nawet przed przeczytaniem Twojego ostrzeżenia. Ale dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Niestety, doświadczyłam takiej sytuacji. W pracy, przez muszlę, szczur, a raczej szczurzyca wlazła do ubikacji i wymościła sobie gniazdo z papieru toaletowego w kąciku, chyba się młodych spodziewała. Wprawdzie została zgładzona, ale potem nikt nie chciał z toalety korzystać przez długi czas (ja też nie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|