Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no i tyle naszego
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie mogę, bo zacznę się jąkać taką mam tremę, gdy mówię na głos.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ludziska uwierzyły, że banki i markety mają pieniądze z nieba, a nie z ich kieszeni. Obojętnie skąd mają, lepiej, żeby je zostawiali w Polsce niż wywozili za granicę... W Niemczech w zamówieniach publicznych w budownictwie, w budowie dróg 90 proc. (przetargów - PAP) wygrywają firmy niemieckie. W Polsce w poprzedniej perspektywie było odwrotnie". za srebrniki Nowakowe poszło wsio do Niemiec. I dalej. http://stooq.pl/n/?f=1030949
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wzrost PKB państwa niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dobrobytu jego mieszkańców. Jeżeli Niemcy wybierają sobie niemieckie firmy, bo są najefektywniejsze (cena-jakość), to trudno się dziwić, że innych nie chcą.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wzrost PKB państwa niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dobrobytu jego mieszkańców. Jeżeli Niemcy wybierają sobie niemieckie firmy, bo są najefektywniejsze (cena-jakość), to trudno się dziwić, że innych nie chcą. W tych niemieckich firmach jest pewnie więcej pracowników Polaków, niż Niemców... Bo te ich "Turki" to głównie z socjalu na dzieci się utrzymują...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mają się czym zajmować? Łopatę im dać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Psy nie mogą prowadzić aut z racji daltonizmu!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U! Psy nie mogą prowadzić aut z racji daltonizmu! Ja jestem colorblind i prowadzę. Nie widzę przeszkód.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To po co natura obdarzyła go rudą sierścią jak ją widzi na zielono?
|
|
|
|
|
|
|
|