Gavroche
|
Matrixa się naoglądałeś.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W życiu w całości nawet nie obejrzałem ani jednej części, tak był wszędzie że miałem (mam ) dość.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
W życiu w całości nawet nie obejrzałem ani jednej części, tak był wszędzie że miałem (mam ) dość. To stanowczo musisz nadrobić zaległości, bo całkiem dobry film ci Wachowscy wyreżyserowali
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W największym skrócie: Ludzie zadzierają nosa, roszcząc sobie prawo do tej planety, po stokroć przeceniając własny na nią wpływ, bo się naczytali Biblii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poczekajmy, aż znajdą samca...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W największym skrócie: Ludzie zadzierają nosa, roszcząc sobie prawo do tej planety, po stokroć przeceniając własny na nią wpływ, bo się naczytali Biblii. A to nie kupuję . Takich co przeczytali biblię od deski do deski może być... ułamek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja tam przeczyłam i to nie jeden raz. Także Nowy Testament
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Na pewno dłuższe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W największym skrócie: Ludzie zadzierają nosa, roszcząc sobie prawo do tej planety, po stokroć przeceniając własny na nią wpływ, bo się naczytali Biblii. A to nie kupuję . Takich co przeczytali biblię od deski do deski może być... ułamek. Jakieś poparcie dla "wydaje mi się"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno dłuższe A z apokryfami to już wogle.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Apokryfów nie czytałam, tylko klasykę
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe przygody ludzie mieli na przestrzeni epok. Obstawiałbym że apokryfy to nie cały osad z filtrów kościelno-fanatycko-manipulanckich.
|
|
|
|
|
|
|
|