Autor
|
Wtek: Nasze pupile. (Przeczytany 1667803 razy)
|
vvv
Go
|
Nie wiem jak z obroży, ale z łoju to lepiej przeciera suchy ręcznik papierowy niż "mokra szmatka", no chyba że mokra od benzyny ekstrakcyjnej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widać, że bogatą masz praktykę z obrożami p/p.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie, ale mam praktykę z "bo tak robię od wielu lat", mokrą szmatką to można tłuszcz tam gdzie pana majstra, ale może chodzi o to by wetrzeć a nie zetrzeć, piszę tylko jak się wytarcie z tłuszczu rozwiązuje w technice, albo suchy ręcznik papierowy, a jak na moro to benzyna ekstrakcyjna, można jeszcze detergentem, ale w tym wypadku chodzi przecież o to by nie ingerować w chemię obroży.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widziałeś kiedyś obrożę bójczą? Gdybyś widział, to nie pitoliłbyś o ręczniku papierowym, kolego. Poza tym, jak zwykle nie na temat, po kiego grzyba Ty się w ogóle odzywasz z takimi pierdołami i się jeszcze potem tłumaczysz głupio "piszę tylko jak to się rozwiązuje w technice".
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
ale mam praktykę z "bo tak robię od wielu lat"
Zero zaskoczenia, twardość betonu 11/10 Nie denerwuj się w upały bo to nie zdrowo A technicznie - ręcznik papierowy to nie jest taka błaha rzecz, nawet porysuje szkło, jak się ktoś nim uprze czyścić okulary. Zdarza mi się sprawdzać czy obroża na psie nie za ciasno, zdarza się że to super_duper_ zaklęta_nakleszcze_obroża.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Naturalnie, bo jakby to Adaś czegoś mógł nie wiedzieć. Człowiek bez słabych punktów, że o zawodowych ciężarowcach, workach z ziemniakami, szacunku kloszardów, zdrowych oczach po korekcie i innych bardzo zabawnych rzeczach, nie wspomnę. Może Renia Ci uwierzy w lata doświadczeń, bo ja to wiesz... Ważyłeś się już dzisiaj, cukier zmierzony?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam wierzę we wszystko, bo czemu nie? Nawet w to, że wierzę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przepraszam, Reniu, za wywołanie do tablicy, ale żadna inna dobra dusza mi tak na szybko nie przyszła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zwierzaki to wiedzą, co jedzą,...i po co, i dlaczego ( ), dopóki ich kto pod "opiekę" nie porwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zwierzaki to wiedzą, co jedzą,...i po co, i dlaczego ( ), dopóki ich kto pod "opiekę" nie porwie. I człowieka z miłości zatuczą jak psa.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Z miłości do własnej radości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U psów też się zdarza... Trawę też jedzą. Jak byłam dzieckiem, to słyszałam, że jak pies je trawę, to znaczy, że będzie padać... Ale pewnie trochę węglowodanów, czy "wymiataczy" czasami potrzebują...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|