|
renia
|
Zrobię focha i więcej linków wklejał nie będę. Uśmiechnij się... Już wysłałam Twojego linka koleżance...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mogę, ale nie chcę, bo później będzie na mnie, jak zwierz wyciągnie pazurki. Więc napiszę "nie wiem", aby uspokoić własne sumienie. Ale to jest dla takiej fajnej Dziewczyny... A właściwie dla jej pieska...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja na psach się nie znam na jej szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To może chociaż na fajnych dziewczynach?
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Ale Doktor już rozwiał wszelkie wątpliwości "Nikt nie bada jakości pasz przeznaczonych dla zwierząt, a zwierzęta nie mają możliwości technicznych aby mogły upomnieć się o swoje prawa. Właściciele zwierząt mogą tylko wierzyć, że ich podopieczni są karmieni dobrze. Ale wiara nie jest wiedzą, a tej w tej materii NIE MA."
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale Doktor już rozwiał wszelkie wątpliwości "Nikt nie bada jakości pasz przeznaczonych dla zwierząt, a zwierzęta nie mają możliwości technicznych aby mogły upomnieć się o swoje prawa. Właściciele zwierząt mogą tylko wierzyć, że ich podopieczni są karmieni dobrze. Ale wiara nie jest wiedzą, a tej w tej materii NIE MA." Ale ten chory psiak nie był akurat na kupnej paszy... Ale kasza z mięsem też chyba nie jest dobrym pomysłem... To znaczy mięso tak, ale kasza to pewnie w niezbyt dużych ilościach może (chyba) być...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to są wilki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo Ci dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę polują, ale dorosłej kaczki się boją...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ten chory psiak nie był akurat na kupnej paszy... I właśnie dlatego jest chory. Pasze są doskonale zbilansowane, bo to dla zwierząt, a nie dla ludzi, co się da wszystko wmówić "naukowo". 'Dolina Noteci" robi stosunkowo dobre karmy pełnoporcjowe, ale ponieważ reklamuje się w tv scheisse typu 5% mięsa w paszy dla drapieżnych obligatoryjnych, albo karmią samodzielnie na syndromy metaboliczne, to weterynarze mają przynajmniej robotę. Ale operacja trzebienia kosztuje ze stówkę, a w NFZ - to lepiej nie porównywać, bo weterynarze to prywaciarze, a lekarze to komuchy co prywatnie se dorabiają i wiecznie im mało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|