Gavroche
|
Podjechałem coś zjeść na Stare Miasto, w knajpce siedziała sobie pani, w ogródku, z niezwykłym psem. Podbijam i pytam, co to za psiak, bo przypomina trochę carolina dogs, a trochę psy Indian Ameryki Północnej. A pani na to, że to tamaskan. No nawymyślali tych ras teraz co niemiara, ale zwierzę bardzo ciekawe: https://www.breakthroughresearch.org.uk/zwierzeta-domowe/tamaskan-dog/
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ludzie ludziom mówią - nie garb się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podjechałem coś zjeść na Stare Miasto, w knajpce siedziała sobie pani, w ogródku, z niezwykłym psem. Podbijam i pytam, co to za psiak, bo przypomina trochę carolina dogs, a trochę psy Indian Ameryki Północnej. A pani na to, że to tamaskan. No nawymyślali tych ras teraz co niemiara, ale zwierzę bardzo ciekawe: https://www.breakthroughresearch.org.uk/zwierzeta-domowe/tamaskan-dog/Fajny psiak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj/dziś w nocy z terrarium w sklepie dał nogę boa dusiciel. Któryś pracownik dał ciała z zamknięciem osiatkowanej góry przy sprzątaniu. Miałem nadzieję, że się odnajdzie w sklepie (lubią się wygrzewać np. na akwariach), niestety poszedł sobie dalej i ochrona znalazła go na dziale rybnym marketu galerii, wychłodzonego i niemrawego. Boasy są kompletnie niegroźne dla ludzi, ale widok prawie 2m/7kg gada pewnie robi wrażenie. Czekam teraz na opierdziel od zarządców galerii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Powinni go w koncu na wolnosc wypuscic
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 27029
|
Fajny psiak. Z kojota rasę domową zrobili...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj/dziś w nocy z terrarium w sklepie dał nogę boa dusiciel. Któryś pracownik dał ciała z zamknięciem osiatkowanej góry przy sprzątaniu. Miałem nadzieję, że się odnajdzie w sklepie (lubią się wygrzewać np. na akwariach), niestety poszedł sobie dalej i ochrona znalazła go na dziale rybnym marketu galerii, wychłodzonego i niemrawego. Boasy są kompletnie niegroźne dla ludzi, ale widok prawie 2m/7kg gada pewnie robi wrażenie. Czekam teraz na opierdziel od zarządców galerii. To masz wesoło...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A Boa dopiero - matrix zakupy :lol:9
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj/dziś w nocy z terrarium w sklepie dał nogę boa dusiciel. Któryś pracownik dał ciała z zamknięciem osiatkowanej góry przy sprzątaniu. Miałem nadzieję, że się odnajdzie w sklepie (lubią się wygrzewać np. na akwariach), niestety poszedł sobie dalej i ochrona znalazła go na dziale rybnym marketu galerii, wychłodzonego i niemrawego. Boasy są kompletnie niegroźne dla ludzi, ale widok prawie 2m/7kg gada pewnie robi wrażenie. Czekam teraz na opierdziel od zarządców galerii. To masz wesoło... Tak, prowadzenie sklepu dla zwierząt to istne zoo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Licząc mnie - jedną. A na poważnie, nie można sprzedawać w sklepach wysoko rozwiniętych psychicznie zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fajny psiak. Z kojota rasę domową zrobili... Inżynieria genetyczna.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czekam teraz na opierdziel od zarządców galerii. No i jak, rozeszło się po kościach?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Raczej jak już, to po portfelu...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I fajnie, bo jakby był nominat partyjny to wojsko, policja i prokuratura - pewne!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I ludzie kochający zwierzęta
|