Autor
|
Wtek: Spotkanie (Przeczytany 62858 razy)
|
adampio
Go
|
Co powiecia na taka propozycje: spotkanie raz w roku, gdzies w Poslce, najlepiej w neutralnym miejscu, tak aby nikt nie czol sie uzalezniony a inny zobowiazany. Wiem, ze kazdy oddzial optymalny organizuje takie spotkania, ze sa roznego rodzaju splywy....ale nie widze nigdzie propozycji spotkania nas internetowych "znajomych". Moze to byc np spotkanie kilkudniowe w jakiejs Arkadii, gdzie przy duzej frekfencji mozna na pewno powalczyc o cene.....znam sie troche na tym. Wiem, ze w tym roku jest to nie mozliwe, poniewaz wakacje sa juz zaplanowane, moze jest taka mozliwosc w przyszlym roku? To znaczy mozliwosc jest, pytanie jest: czy sa chetni? Wowczas bedzie mozna podyskutowac, wymienic sie doswiadczeniami itd Co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym była za...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja bym była za... Renia, co to za uzalezniona forma..."bym byla". Jestes za albo nie!!! Chyba, ze jestes za a nawet przeciw
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No dobra , jestem za.., a nawet bardzo za..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.....dobry pomysl, spotkac sie gdzies nad morzem ,takie wczasy optymalnych nooooooooooooooooooo , mozna kiedys zorganizowac .......
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Adam , super pomysł ! , a jaka będzie główna potrawa na naszym szwedzkim stole??? ...nooo.. przecież Gospodarz zjazdu już powinien o tym myśleć . ps. pomyśl , ważne! i decydujące dla mnie , czy będę 'za'
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adam , super pomysł ! , a jaka będzie główna potrawa na naszym szwedzkim stole??? ...nooo.. przecież Gospodarz zjazdu już powinien o tym myśleć . ps. pomyśl , ważne! i decydujące dla mnie , czy będę 'za' Ale Ty jestes Zmija To juz mnie zrobilas gospodarzem spotkania. Ja jestem tylko pomyslodawca. Dlatego miedzyinnymi napisalem, ze chodzi o to by to bylo na jakims neutralnym terenie aby nikt nie czol sie zobowiazny albo uzalezniony a Ty mnie tu juz od razu uzalezniasz do prowadzenia calej imprezy Ale wracajac do szwedzjiego stolu to musi byc optymalny bigos, golonka, watrobka, grillowana karkowka i duzo, duzo innych optymalnych potraw.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
No to Ja się zgłaszam. Morze, góry czy środek Polski , jak Arkadia to która bo może jeszcze Arkadie się o Nas pokłócą. Polak potrafi. Chociaż o Mnie to raczej nie bo jestem mało optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Ale Ty jestes Zmija To juz mnie zrobilas gospodarzem spotkania. Ja jestem tylko pomyslodawca. Dlatego miedzyinnymi napisalem, ze chodzi o to by to bylo na jakims neutralnym terenie aby nikt nie czol sie zobowiazny albo uzalezniony a Ty mnie tu juz od razu uzalezniasz do prowadzenia calej imprezy Ale wracajac do szwedzjiego stolu to musi byc optymalny bigos, golonka, watrobka, grillowana karkowka i duzo, duzo innych optymalnych potraw. Adam, tylko Ty możesz być gospodarzem zjazdu ze względu na dobro uczestników ! . Jestem dobrą nooo.. niech będzie.. bardzo dobrą wg. niektórych kucharą , ale nie potrafiłabym wyliczyć takich ogromniastych porcji . Matmę zaliczyłam dzięki masełku . Masz wielkiego plusa za wpisanie bigosu na pierwszym miejscu! mniiiaaamm . Jestem bardzo ciekawa jego smaku ?. Jestem mistrzynią w jego przyrządzaniu ...opinie nieobiektywne chyba.. bo rodzinki! hi,hi .
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
No to Ja się zgłaszam. Morze, góry czy środek Polski , jak Arkadia to która bo może jeszcze Arkadie się o Nas pokłócą. Polak potrafi. Chociaż o Mnie to raczej nie bo jestem mało optymalna. Sylwio Droga i o to chodzi! , dlatego będziesz najlepszym ekspertem w konsumpcji potraw przygotowanych pod czujnym okiem Mistrza Adama . Kurcze, a mi przyjdzie jak zwykle pozmywać ...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To może gdzieś nad morzem? Od 13 lipca jestem w Kołobrzegu, to może tam coś zorganizujecie?
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Ja z Adamem w tym roku się migamy . On ma zaplanowany , a ja już po .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ja z Adamem w tym roku się migamy . On ma zaplanowany , a ja już po . Czy w przyszłym roku przestaniecie się migać?
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Nie mignę się , chyba ,że przestaną latać samoloty PLL LOT do H.. .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To nie migajcie się i tak nie oszukacie przeznaczenia. Kobieta, która spóźniła się na lot samolotu, tego którego szczątki zbierają do tej pory - i tak zginęła za moment w wypadku samochodowym. To tak jak w filmie "Oszukać przeznaczenie". Zawsze mówiłam - co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... Zawsze mówiłam - co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone ... Czy masz na mysli tzw. "lesne ssaki"?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
... Zawsze mówiłam - co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone ... Czy masz na mysli tzw. "lesne ssaki"? /quote] NIE - miałam na myśli przeznaczenie, któremu się nie wywiniesz.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Nie lubię tych fioletowych naleciałości. Dlatego jeszcze raz:
NIE - miałam na myśli przeznaczenie, któremu się nie wywiniesz.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ile masz oberwać od życia - tyle dostaniesz i możesz się wymigiwać, a życie zrobi swoje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|