Autor
|
Wtek: Spotkanie (Przeczytany 62825 razy)
|
viola44
Go
|
Halo Viola!
Te 50 gramow bialka zalecili mi moi lekarze i jest mi z tym dobrze poza tym jem bialka wysokowartosciowe z zoltek i podrobow ( w mojej poprzedniej wypowiedzi napisalem obiad-karkowkw- lopatka-golonka) staram sie trzy razy w tygodniu jesc podroby tzn watrobka, serca,nerki, albo robie z tych produktow pasztet i "zazywam"go jak lekarstwo- dlatego wystarcza 50 gramow- bialko nie ma nic wspolnego z aktywnoscia fizyczna, nie jest paliwem a ja nie robie nic aby zwiekszyc mase miesni chce zeby te ktore mam dostaly dosyc budulca i te 50 gramow wystarcza na ich utrzymanie.
Pozdrawiam
helo marian rozumiem, no faktycznie masz racje, skoro jadasz wysokowartościowe białko to tak jakbyś jadał 100 g tylko w mięsie, z drugiej strony nie jesteś 18 latkiem a oni faktycznie potrafią chłonąc tego białka więcej, po pierwsze rosną po drugie zależy im na masie...dobrze że o tym piszesz , to jeszcze jeden dowód na to że każdy jest inny i powinien umieć wyciągać wnioski z własnych obserwacji....myślę ze Twoja obecność tutaj jest bardzo cenna z dwóch powodów: 1) nie byłeś zdrów przechodząc na DO, sercowicze obawiaja się diety z uwagi na cholesterol, jesteś przykładem iż nie trzeba sie bać....dodajesz optymizmu 2) masz doświadczenie w stosowaniu diety, masz kontakt z lekarzami optymalnymi myśle że jeszcze nie jedno nam powiesz co "będzie miało ręce i nogi" pozdrówka
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Chciałem się zapytać w tym temacie czy planujecie w tym roku jakieś spotkanie forumowe , najlepiej w Warszawie ? Chętnie bym z Wami porozmawiał na żywo w realu
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Chciałem się zapytać w tym temacie czy planujecie w tym roku jakieś spotkanie forumowe , najlepiej w Warszawie ? Chętnie bym z Wami porozmawiał na żywo w realu najlepiej w malopolsce...hi kazdy by chcial u siebie... nic mi o takich planach nie wiadomo....umów się tutaj z kimś kto mieszka najblizej i sobie pogadasz...hi
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Halo Viola!
Te 50 gramow bialka zalecili mi moi lekarze i jest mi z tym dobrze poza tym jem bialka wysokowartosciowe z zoltek i podrobow ( w mojej poprzedniej wypowiedzi napisalem obiad-karkowkw- lopatka-golonka) staram sie trzy razy w tygodniu jesc podroby tzn watrobka, serca,nerki, albo robie z tych produktow pasztet i "zazywam"go jak lekarstwo- dlatego wystarcza 50 gramow- bialko nie ma nic wspolnego z aktywnoscia fizyczna, nie jest paliwem a ja nie robie nic aby zwiekszyc mase miesni chce zeby te ktore mam dostaly dosyc budulca i te 50 gramow wystarcza na ich utrzymanie.
Pozdrawiam
helo marian rozumiem, no faktycznie masz racje, skoro jadasz wysokowartościowe białko to tak jakbyś jadał 100 g tylko w mięsie, z drugiej strony nie jesteś 18 latkiem a oni faktycznie potrafią chłonąc tego białka więcej, po pierwsze rosną po drugie zależy im na masie...dobrze że o tym piszesz , to jeszcze jeden dowód na to że każdy jest inny i powinien umieć wyciągać wnioski z własnych obserwacji....myślę ze Twoja obecność tutaj jest bardzo cenna z dwóch powodów: 1) nie byłeś zdrów przechodząc na DO, sercowicze obawiaja się diety z uwagi na cholesterol, jesteś przykładem iż nie trzeba sie bać....dodajesz optymizmu 2) masz doświadczenie w stosowaniu diety, masz kontakt z lekarzami optymalnymi myśle że jeszcze nie jedno nam powiesz co "będzie miało ręce i nogi" pozdrówka Ja się (dalej okienko skacze) ) się nie bałam!
|
|
|
|
|
|
|
akazah
Go
|
dopisuję się do listy chętnych wraz z mężem!!!!! już sobie to kiedyś pomyślałam, że fajnie byłoby się spotkać.... a tu proszę dziś wątek na forum znalazłam na temat spotkanie naprawdę jestem bardzo chętna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pojedziesz z maleństwem?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jak tylko będę dysponował programem Konferencji, to wpasujemy się ze spotkaniem forumowym tak, aby nic nie kolidowało.
|
|
|
|
|
|
|
akazah
Go
|
Pojedziesz z maleństwem? jak będzie trzeba to pojadę z maleństwem... hihi, ale raczej zostawię z babcią w domku..... i tak od września szykuję się na powrót do pracy, także moje wychowawcze nie potrwa długo...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
akazah, na kiedy masz termin porodu? Zostawisz takie maleństwo już w kwietniu? Będziesz miała możliwość karmić piersią po powrocie do pracy, czy od razu sztuczne mleczko?
|
|
|
|
|
|
|
akazah
Go
|
akazah, na kiedy masz termin porodu? Zostawisz takie maleństwo już w kwietniu? Będziesz miała możliwość karmić piersią po powrocie do pracy, czy od razu sztuczne mleczko?
a spotkanie jest już w kwietniu??? to może faktycznie może być kłopot. Termin porodu mam na koniec lutego..... niestety raczej już nie będę karmić piersią jak wrócę do pracy.... do września chcę na pewno a później się zobaczy. Moją pierwszą córkę karmiłam 7 m-cy później pokarm mi sam zanikł....a jak będzie tym razem to się okaże... Jak będzie później zorganizowane spotkanie to chciałabym się z mężem wybrać zobaczymy...czas pokaże...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
W dniach 10 - 11 kwietnia 2010r. odbędzie się Konferencja Optymalnych w Ciechocinku - w Teatrze Letnim. Pisaliśmy o tym w innym wątku. Pewnie będą jeszcze inne spotkania, więc wybierz takie, które nie skomplikują życia Twojej rodzinie. Najważniejsza jest rodzina, dobro dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
akazah
Go
|
nie zwróciłam uwagi na ten post.... no to może być dla mnie za wcześnie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|