Autor
|
Wtek: PODZIĘKOWANIE (Przeczytany 51624 razy)
|
admin
Go
|
He, he "ali", ale masz dzisiaj "kocioł we łbie". Siedemdziesiąt lat mój Tatuś ukończył dwa lata temu i jeden dzień. A "zaistniał" z Dietą Optymalną już w 1968r. Propagował Ideę, aż trzydzieści dziewięć lat! A dzięki stronie interentowej www.dr-kwasniewski.pl i temu Forum, Dieta Optymalna sama się już promuje od dwóch lat - "do końca Świata i jeden dzień dłużej".
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
He, he "ali", ale masz dzisiaj "kocioł we łbie". Siedemdziesiąt lat mój Tatuś ukończył dwa lata temu i jeden dzień. A "zaistniał" z Dietą Optymalną już w 1968r. Propagował Ideę, aż czterdzieści jeden lat! admin, czy z kimś, kto nie potrafi uważnie czytać tego, co pisze druga strona, wysypuje się "z myśleniem" na takim czymś jak Mój nieskończenie dobty Tata zrozumiał to po siedemdziesiątce. Szkoda, że tak późno! A i tak dla dobrych ma zawsze czas... he he sam sobie przeczy?????? gdyby tak myślał nigdy by nie zaistniał jest w ogóle sens rozmawiania o takich wzniosłych sprawach jak przyjaźń (lub państwo, relacje damsko-męskie czy miłość)? Nie wiem czy to z powodu święta takie podekscytowanie... Zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest tak, jakby na lekcjach matematyki w szkole podstawowej próbować rozmawiać z dziećmi o całkach -- niby można naszkicować ideę jakiegoś banalnego przypadku w zrozumiały dla dziecka sposób, pokolorować to czy tamto, ale do sensownych wniosków nie sposób dojść. Przy każdej (prawie) próbie jest: "ja o kozie, on o wozie" i jeszcze Ci się dostanie jakąś szumną wypowiedzią, że jesteś głupcem, rasistą, szowinistą albo czymś takim. Najbezpieczniej pochwalić, dać kwiatek, przytupnąć i iść sobie pobiegać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Oj mam spóźnienie dwie minuty! Idę się przebierać - odpiszę po biegu!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Składam spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia urodzinowe dr Janowi Kwaśniewskiemu i podziękowania za wynalezienie ŻO, które już tylu osobom uratowało zdrowie a nawet życie. Jeszcze ilu uratuje? to zależy ilu będzie chciało i ilu miało to szczęście, żeby z DO się zapoznać.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Najbezpieczniej pochwalić, dać kwiatek, przytupnąć i iść sobie pobiegać. Bardzo się mylisz, a takie iluzoryczne bieganie jest jedynie ucieczką przed rzeczywistością. Oczywiście możesz, biegaj i uciekaj...
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Najbezpieczniej pochwalić, dać kwiatek, przytupnąć i iść sobie pobiegać. Bardzo się mylisz, a takie iluzoryczne bieganie jest jedynie ucieczką przed rzeczywistością. Oczywiście możesz, biegaj i uciekaj... Tak, forum internetowe to moja rzeczywistość a te kłótnie to moje problemy od których muszę uciekać, bo nie daję sobie z nimi rady. Ludzi, którymi nie zajmuję się osobiście, traktuję jak... "wytworzy swojej wyobraźni". Jak z czytaniem książki -- można się czegoś nauczyć, ale zrazić/urazić/obrazić się nie można; można się pośmiać, ale mieć z tego problemów nie można... Ty robisz po swojemu i też jest dla Ciebie dobrze. Peace & Love!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Trochę cynizmu nie zaszkodziłoTwojej wypowiedzi. Widać, że wiesz jak się odnaleźć i co jest ważne. Michałku drogi, za moje niedoskonałości - przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
He, he "ali", ale masz dzisiaj "kocioł we łbie". kto ma pokręcone ten ma wróćmy więc do nauki logicznego wyciągania wniosków zakładając żadna idea nie jest warta.................. pytam kto szukałby ideału i idealnych rozwiązań? kto by je ogłaszał i po co? w tym przypadku jak by miał zaistnieć??????????
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Michałku drogi, za moje niedoskonałości - przepraszam.
Ale jakie niedoskonałości Opal? Jest dobrze! <big_hug>
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
He, he "ali", ale masz dzisiaj "kocioł we łbie". kto ma pokręcone ten ma wróćmy więc do nauki logicznego wyciągania wniosków zakładając żadna idea nie jest warta.................. pytam kto szukałby ideału i idealnych rozwiązań? kto by je ogłaszał i po co? w tym przypadku jak by miał zaistnieć?????????? "ali" przestań roić sobie, że masz jakąś misję do spełnienia, siądź na własnych pośladkach i ciesz się Życiem, jeśli wiesz, co to oznacza?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Siedemdziesiąt lat mój Tatuś ukończył dwa lata temu i jeden dzień. A "zaistniał" z Dietą Optymalną już w 1968r. Propagował Ideę, aż czterdzieści jeden lat! niech cieszy się życiem ale do 100 jeszcze ??? nie za wcześnie odpuścił? muszę chyba sprostować nie Dietą Optymalną a Żywieniem Optymalnym kiedy było pierwsze wydanie?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"ali" przestań roić sobie, że masz jakąś misję do spełnienia, siądź na własnych pośladkach i ciesz się Życiem, jeśli wiesz, co to oznacza? ??????????? nie bój żaby mam zamiar dopiero zacząć od nowa, jak skończę działalność zawodową mam odpuścić wykształciuchom?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"ali" odpuść, ja ci dobrze radzę! Szkoda zdrowia, szkoda ZDROWIA
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
mam odpuścić wykształciuchom? Zapisz sie na studia "wieczorowe" to Ciebie dowartosciuje! BTW Witam wszystkich srdecznie po dlugiej przerwie. Troche tesknilem, ale za to "troche kasiory" wpadlo do komory!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Witam wszystkich srdecznie po dlugiej przerwie. Troche tesknilem, ale za to "troche kasiory" wpadlo do komory!! Witamy Grizzly - oczekujemy nowinek z "komory" - pisz i się nie krępuj. Nie ograniczaj się też do poprawnie politycznych wyznań, już po wyborach.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
BTW Witam wszystkich srdecznie po dlugiej przerwie. Troche tesknilem, ale za to "troche kasiory" wpadlo do komory!! witaj miniu, jak miło gościć Cie ponownie, a zapracowaną kasiore pewnie przeznaczysz na jakiś odlotowy holidays...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
mam odpuścić wykształciuchom? Zapisz sie na studia "wieczorowe" to Ciebie dowartosciuje! BTW Witam wszystkich srdecznie po dlugiej przerwie. Troche tesknilem, ale za to "troche kasiory" wpadlo do komory!! Witaj Grizzly....... kope lat. Tak? Zarobiles kasiore? No to superowo.......Naciagnales ich na wiedze? Super, bedzie wiecej, ktorzy w koncu zrozumieja, ze aby dobrze zyc trzeba poprawnie jesc.....czyli ZO/DO. Witaj
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Nie ograniczaj się też do poprawnie politycznych wyznań, już po wyborach. Hmmmm, masz bardzo seksowny i uwodzicielski avatarek! A wybory? Sa kazdego dnia w kazdej chwili, dotad az "bardzo szczupla panienka" nas przypili!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
odlotowy holidays... Tak, po ostatnim "ostatnim" ladowaniu na morzu to nabralem "szczegolnej ochloty" do latania! Ale na szczęście mamy "samoloty ginekologiczne"
|
|
|
|
|
|
|
|
|