Opal
Go
|
[A wybory? Sa kazdego dnia w kazdej chwili, dotad az "bardzo szczupla panienka" nas przypili! Lepiej, żeby z tym "przypileniem" poczekała trochę, bo mam jeszcze dużo do zrobienia
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
kiedy było pierwsze wydanie? Natychmiast, gdy zniknął tow. Limit na papier. Ten Biały Kruk w nakładzie trzech tysięcy wydany został w 1990r.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"ali" jest "groźnym typem "niszczyciela"" , a tu BUDOWNICZEGO trzeba! czyżby z zawodu jestem buduje się nie od czapki tylko od gruntu grunt się powoli przygotowuje już pisałem podstawą tworzenia społeczeństwa obywatelskiego jest wymuszenie zmiany ordynacji wyborczej wybory muszą być nie większościowe a bezpośrednie w jednomandatowych okręgach wyborczych http://www.jow.pl/?q=oruchu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ludzie, dajcie sobie spokoj. Idzcie pobiegac, poplywac, do fitnes center albo tam gdzie lubicie. Nie szkoda Wam Czasu na "jalowe dyskusje"?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Ludzie, dajcie sobie spokoj. Idzcie pobiegac, poplywac, do fitnes center albo tam gdzie lubicie. Nie szkoda Wam Czasu na "jalowe dyskusje"?
nie samym chlebem człowiek żyje zamiatanie problemów pod dywan niczego nie załatwia rzecz w tym że buduje przyszłość swoim następcom i od nas zależy jaka ona będzie
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"_flo" a jak udała się przeprowadzka, jeśli można wiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
a przepraszam, przeoczylam te wiadomosc wczesniej sama przeprowadzka wypadla calkiem sprawnie, ale pakowanie mniej, bo mialam dochodzacych pomocnikow (tak jak mi pan Admin doradzil). zagrali mecza w ogrodku, ogolocili mnie z dobytku troszeczke, no i na koniec zaprawili sie. i mnie w sumie troche tez (to te temperatury ) a teraz jest fajnie, bo do pracy chodze sobie przez a potem wzdluz rzeki. http://www.britishcouncil.org/westminster_bridge_orig.jpg
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ps a jak zakonczenie roku? na pewno Krzys zgarnal mnostwo ciekawych trofeow ksiazkowych
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Zakończenie - super! Było tak: za godne reprezentowanie Szkoły w zawodach międzynarodowych i za zdobycie wyróżnienia z j. ang., Za parę minut: za zdobycie pierwszego miejsca w zawodach międzyszkolnych i Miatrzostwa Włocławka w ortografii... Za parę minut: za zdobycie V-ce Mistrzostawa w zawodach międzyszkolnych i V-ce Mistrzostwa Włocławka w matematyce... Za parę minut: za bardzo dobry wynik w Konkursie "Kangurek", wyróżnienie i ... Za parę minut: za zdobycie 9-go miejsca w Polsce, Mistrzostwa woj. kuj-pom, Mistrzostwa pow. włocławskiego, Mistrzostwa Włocławka i Mistrzostawa Szkoły, w konkursie "Kwadratura Koła" - Krzysiowi Kwaśniewskiemu składają serdeczne gratulacje... Szczebel szkolny pomijam... I na zakończenie: Państwu Annie i Tomaszowi Kwaśniewskim list gratulacyjny "Per Aspera ad Astra": "Za wzorowe wychowanie syna Krzysztofa Kwaśniewskiego... Dziecko Państwa niejednokrotnie swoimi osiągnięciami sławiło imię Szkoły i przydawało dumy Pedagogom. Życzymy... i dziękujemy: podpisy..." Bardzo miła dla nas Uroczystość, bardzo!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Serdecznie gratulacje - miło sie to czyta
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Naprawdę szczerze gratuluję Ps.właśnie wróciłam z zakończenia roku szkolnego od mojego syna, było super, ale nie porównuję
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
a teraz jest fajnie, bo do pracy chodze sobie przez a potem wzdluz rzeki. Czyli z "uptown'a" przeprowadziłaś się do "city"?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zakończenie - super! Było tak: za godne reprezentowanie Szkoły w zawodach międzynarodowych i za zdobycie wyróżnienia z j. ang., Za parę minut: za zdobycie pierwszego miejsca w zawodach międzyszkolnych i Miatrzostwa Włocławka w ortografii... Za parę minut: za zdobycie V-ce Mistrzostawa w zawodach międzyszkolnych i V-ce Mistrzostwa Włocławka w matematyce... Za parę minut: za bardzo dobry wynik w Konkursie "Kangurek", wyróżnienie i ... Za parę minut: za zdobycie 9-go miejsca w Polsce, Mistrzostwa woj. kuj-pom, Mistrzostwa pow. włocławskiego, Mistrzostwa Włocławka i Mistrzostawa Szkoły, w konkursie "Kwadratura Koła" - Krzysiowi Kwaśniewskiemu składają serdeczne gratulacje... Szczebel szkolny pomijam... I na zakończenie: Państwu Annie i Tomaszowi Kwaśniewskim list gratulacyjny "Per Aspera ad Astra": "Za wzorowe wychowanie syna Krzysztofa Kwaśniewskiego... Dziecko Państwa niejednokrotnie swoimi osiągnięciami sławiło imię Szkoły i przydawało dumy Pedagogom. Życzymy... i dziękujemy: podpisy..." Bardzo miła dla nas Uroczystość, bardzo! Moje gratulacje !
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
gratuluje! Ile stresów mniej mają rodzice gdy dziecko ma poukładane w głowie...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
bardzo ladnie. to teraz juz tylko zasluzone wakacje i laba.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ile stresów mniej mają rodzice gdy dziecko ma poukładane w głowie... ... Nie czarujmy sie! Wiadomo jak wiele zalezy od dziadkow i rodzicow jesli chodzi o aspekt genetyczny oraz socjalny. Oczywiscie wszystko musi byc dopelnione " madra praca" Juniora. Tak czy inaczej Ciesze sie z Tymi, Ktorzy ciesza sie szczerze. Czyli wiadomo z KIM! BTW Nie jest tajemnica, ze czesc udaje, ze gratuluje a tak naprawde sie cala " GOTUJE"
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Czyli z "uptown'a" przeprowadziłaś się do "city"? nie do konca uptown wczesniej, a teraz nie do konca city. city zamiera kolo 8mej p.m., jak krawaty podchmielone po kilku pintach wracaja do domu... nudaaa
|
|
|
|
|
|
|
|