Autor
|
Wtek: PODZIĘKOWANIE (Przeczytany 51617 razy)
|
ali
Go
|
DROGI TOWARZYSZU ADMINIE Pragnę Wam niniejszym wyrazić Naszą wdzięczność za zachowanie internacionalistycznej czujności i odwagi w zwalczaniu wrogich Nam sił w budowaniu postępu, demokracji i tolerancji we współczesnym świecie . Doceniamy Wasze oddanie i zaangażowanie w budowie Naszej Wspólnej Europy. Wykazaliście bezprzykładną przezorność w prewncyjnym likwidowaniu zacofania i nietolerancji, warcholstwa, ciemnoty, nie pozwoliliście na szerzenie ksenofobii, antysemityzmu, nacjonalizmu, klerykalizmu, homofobii i eurosceptycyzmu. Wdzięczni jesteśmy za propagowanie wolności od przywiązania do tradycyjnych wartości i związków narodowych, rasowych, religijnych i ideologicznych. Bez tego nie zbudujemy nowego społeczeństwa. Tak trzymać Tow Adminie
tow Juszczenka byłby z Was dumny
Przykro nam, nie wolno ci wysyłać wiadomości normalnych i prywatnych na tym forum.
Powód: Z uwagi na Eurowybory.
ps. możesz banować jak zechce potrolować mam do dyspozycji jaszcze inne IP
|
|
|
|
|
|
|
Hank
Go
|
Takie małe pytanko: o co chodzi z tym tow. Juszczenką?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
DROGI TOWARZYSZU ADMINIE Pragnę Wam niniejszym wyrazić Nasz± wdzięczno¶ć za zachowanie internacionalistycznej czujno¶ci i odwagi w zwalczaniu wrogich Nam sił w budowaniu postępu, demokracji i tolerancji we współczesnym ¶wiecie . Doceniamy Wasze oddanie i zaangażowanie w budowie Naszej Wspólnej Europy. Wykazali¶cie bezprzykładn± przezorno¶ć w prewncyjnym likwidowaniu zacofania i nietolerancji, warcholstwa, ciemnoty, nie pozwolili¶cie na szerzenie ksenofobii, antysemityzmu, nacjonalizmu, klerykalizmu, homofobii i eurosceptycyzmu. Wdzięczni jeste¶my za propagowanie wolno¶ci od przywi±zania do tradycyjnych warto¶ci i zwi±zków narodowych, rasowych, religijnych i ideologicznych. Bez tego nie zbudujemy nowego społeczeństwa. Tak trzymać Tow Adminie
Przykro nam, nie wolno ci wysyłać wiadomo¶ci normalnych i prywatnych na tym forum.
Powód: Z uwagi na Eurowybory.
ps. możesz banować jak zechce potrolować mam do dyspozycji jaszcze inne IP
Dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Kogo reprezentujesz?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"ali" starszy z Ciebie już człowiek, a zachowujesz się w Internecie jak smarkaty nastolatek. Szkoda, bo raczej jesteś już "niereformowalny". Prędzej czy później musisz prowokować konflikty, a takich osób każdy stara się unikać. Normalnie na takie posty jak napisałeś nie odpowiadam, ale ponieważ w głębi dobry z ciebie człowiek... Więcej optymizmu, a może jakoś poradzisz sobie ze swoimi problemami, czego życzę. PS To już nie jestem POprwany?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Takie małe pytanko: o co chodzi z tym tow. Juszczenką? Juszczenka, czy Łukaszenka to "aliemu" wsjo ryba"
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Po co dawać się prowokować?
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
"ali" starszy z Ciebie już człowiek, a zachowujesz się w Internecie jak smarkaty nastolatek. Szkoda, bo raczej jesteś już "niereformowalny". Prędzej czy później musisz prowokować konflikty, a takich osób każdy stara się unikać. Normalnie na takie posty jak napisałeś nie odpowiadam, ale ponieważ w głębi dobry z ciebie człowiek... Więcej optymizmu, a może jakoś poradzisz sobie ze swoimi problemami, czego życzę. PS To już nie jestem POprwany? Adminie co to za słowo: porwany, poprawny czy popaprany?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"ali" starszy z Ciebie już człowiek, a zachowujesz się w Internecie jak smarkaty nastolatek. Szkoda, bo raczej jesteś już "niereformowalny". Prędzej czy później musisz prowokować konflikty, a takich osób każdy stara się unikać. Normalnie na takie posty jak napisałeś nie odpowiadam, ale ponieważ w głębi dobry z ciebie człowiek... Więcej optymizmu, a może jakoś poradzisz sobie ze swoimi problemami, czego życzę. PS To już nie jestem POprwany? no nie, masz rację moim problemem jest ślepota ludzi uwikłanych we własne sidła byłem, jestem i chyba zostanę niereformowalny nigdy nie zadowalała mnie politpoprawność, zamiatanie problemów pod dywan i brak perspektywicznego myślenia większości może to odpowiada i wolą żyć w błogiej nieświadomości którą im burzę czego się boisz że stosujesz prewencję nie tylko do mnie jeśli piszę nieprawdę to mnie wyprostuj a jak prowokuję do myślenia i dyskusji powinieneś się cieszyć inaczej powieje nudą poglądy i odczucia to przecie sprawa indywidualna i zależna od nabytego garbu doświadczeń każdy powinien mieć możliwość je konfrontować z innymi inaczej pozostaje zakłamanie lub zaklinanie rzeczywistości optymizmem nie nakarmisz ludzi trza pokazać że muszą wpierw się z sideł wyplątać
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Juszczenka, czy Łukaszenka to "aliemu" wsjo ryba" ważne jest, że wiesz o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
jak już mam głos to pociągnę dalej i zapytam
czy uważasz że bez tych wichrzycieli jakiekolwiek zmiany byłyby możliwe?
nie
czy kiedykolwiek osiągnięto zakładany cel tych zmian??
też nie
czemu?
ano właśnie. większość chce mieć święty spokój i zatrzymuje się w połowie drogi oddaje inicjatywę takim od grubej kreski,
taki to nie zaszkodzi ale też nie pomoże, ma ciasny horyzont, przyszłości nie widzi i nie wyciąga wniosków z przeszłości dlatego Polak przed szkodą i po szkodzie pozostaje głupi
dlatego wichrzyciele większości są niewygodni niewdzięczna rola
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
... ma ciasny horyzont, przyszłości nie widzi i nie wyciąga wniosków z przeszłości dlatego Polak przed szkodą i po szkodzie pozostaje głupi Ali uważaj, bo zaraz pojawi się tutaj Halina Ch. i tak do Ciebie napisze: cytuj: z Halina Ch. Odp: ŻYWIENIE CZŁOWIEKA. « Odpowiedz #18 : 2009-06-10, 09:56:46 »
Tylko człowiek o 'niepełnej' wiedzy używa słowa 'głupi'. Wybaczam Ci ten mały nietakt, bo wiem, że jeszcze nie posiadasz mądrośsci
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"ali" Wa-fa mać. Daj umrzeć w spokoju tym biednym, starym ludziom. Dziś już zupełnie kto inny rozdaje karty, a ty tylko zniewolonych "trupów" się czepiasz! A twoje czepianie nic nie daje, prócz trucia atmosfery. Przyjmij do wiadomości, że nie jesteś i nie będziesz "motorem zmian", a jedynie nieszczęśnikiem z własnej winy. To powinno ci pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
jak już mam głos to pociągnę dalej i zapytam
czy uważasz że bez tych wichrzycieli jakiekolwiek zmiany byłyby możliwe?
nie
czy kiedykolwiek osiągnięto zakładany cel tych zmian??
też nie
czemu?
ano właśnie. większość chce mieć święty spokój i zatrzymuje się w połowie drogi oddaje inicjatywę takim od grubej kreski,
taki to nie zaszkodzi ale też nie pomoże, ma ciasny horyzont, przyszłości nie widzi i nie wyciąga wniosków z przeszłości dlatego Polak przed szkodą i po szkodzie pozostaje głupi
dlatego wichrzyciele większości są niewygodni niewdzięczna rola Ali nie znam Ciebie (jestem świerzynką ..nadrobię ), ale takich ludzi ja Ty jest w naszym społeczeństwie jak na lekarstwo, deficyt ,aż boli . Powody wypisałeś ... Dzięki takim ''osobnikom" świat nie stoi w miejscu, a Ich indywidualność ,odwaga i dociekliwość daje to,że mamy zapewniony jako taki rozwój i nie skaczemy po bananowcach .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mari, nie poraz pierwszy ujęłaś dobrze to, co większość myśli
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Mari" ciebie też "nawiedziło" Z durnego gadania nigdy nic nie wynika. A do roboty nie ma komu. Co "ali" zrobił, aby rozliczyć były okres - nic, bo tylko "pieprzyć" potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Mari, nie poraz pierwszy ujęłaś dobrze to, co większość myśli "Opal" "I ty... "nawiedzona" No to jest już was troje. Skrzyknijcie się, spotkajcie, omówcie plan działania i zameldujcie, co postanowiliście ZROBIĆ Zrobić, a nie GADAĆ! Jeśli będzie to rozsądny plan działania (np: jak wygrać najbliższe Wybory Prezydenckie, Wybory do Sejmu), chętnie was poprę.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Adminie Kochany, może Ali i gada dużo.. nie robiąc nic ..poczytam ocenię , ale lubię ludzi o różnych poglądach . Lubię dyskusje na argumenty . Z takich rozmów zawsze wynika coś pozytywnego ...nauka .. Inną rzeczą chyba jest ..wg mnie rozliczanie do tyłu .. jak piszesz 'byłego okresu' . Tu jednostka nie ma szans. Zrobiono to za nią ,wbrew jej woli ...Gruba kreska i luzik.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"ali" Wa-fa mać. Daj umrzeć w spokoju tym biednym, starym ludziom. Dziś już zupełnie kto inny rozdaje karty, a ty tylko zniewolonych "trupów" się czepiasz! A twoje czepianie nic nie daje, prócz trucia atmosfery. Przyjmij do wiadomości, że nie jesteś i nie będziesz "motorem zmian", a jedynie nieszczęśnikiem z własnej winy. To powinno ci pomóc. he he potwierdzasz tylko to co napisałem wszystkim " malkontentom" trza zamknąć gębę aby był święty spokój żeby iść do przodu trzeba wyciągać wnioski z przeszłości niektórym to nie pasi dlaczego??????????? piszesz - Z durnego gadania nigdy nic nie wynika. A do roboty nie ma komu. Co "ali" zrobił, aby rozliczyć były okres - nic, bo tylko "pieprzyć" potrafi.- a pomyślałeś z czego wziął sie 1956, 78, 80, 89 czyż nie z durnego gadania? już słyszałem kiedyś to zaganianie do roboty najgłośniej krzyczeli ci co nigdy rąk uczciwą pracą nie splamili
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Powiem Wam! Zgłupiałem na tyle, że w grudniu 2008r zgodziłem się kandydować do Eurowyborów w 2009r! Czas leciał, gadano, gadano i przegadano... A tu trzeba było tylko powołać Komitet Wyborczy, zebrać 1000 podpisów i dziś mielibyśmy Święto. A tak: gadanie, gadanie, gadanie - z którego nic nie wynika. Na gadanie - szkoda czasu! PS zdrowiej jest pobiegać
|
|
|
|
|
|
|
|
|