adampio
Gość
|
ostatnio mam problemy z otwarciem stron forum. Czesto czekam pare minut na polaczenie sie z serwerem. Czy to tylko ja mam taki problem? Obecnie mam polaczenie o prdkosci 50/50 mbit/sek , bezprzewodowo i byc moze to jest problemem. Znam sie troche na tym jednak taka predkosc mialem wczesniej i problemow nie mialem....teraz mam. Dlatego wychodze z zalozzenia, ze cos zostalo zmienione w ustawieniach serweru forum. Czy tak Adminie? A jezeli nie, to juz powinienes mnie odblokowac
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
Adamie, przy poĹÄ
czeniu bezprzewodowym z netem czasami sÄ
utrudnienia spowodowane zĹymi warunkami atmosferycznymi. Mocne opady i burze rozĹÄ
czajÄ
net. Ostatnio u nas ciÄ
gle coĹ spada z nieba wczoraj nawet grad. Za oknem pada, a z kuchni zapachy idÄ
to lubiÄ. U Ciebie moĹźe jest lepsza pogoda, ale zwrĂłÄ na to uwagÄ. Nie zauwaĹźyĹam zmian na serwerze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
"adampio" nic siÄ nie zmieniĹo na Forum, transfer jest sukcesywnie zwiÄkszany w zaleĹźnoĹci od potrzeb i wszystko dziaĹa poprawnie. Czasem przy duĹźej iloĹci odwiedzajÄ
cych to Forum, ĹÄ
cze moĹźe siÄ "przymuliÄ", ale nie aĹź tak jak Ty to opisujesz. MoĹźe "wiesza" siÄ Twoja przeglÄ
darka?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
"adampio" nic siÄ nie zmieniĹo na Forum, transfer jest sukcesywnie zwiÄkszany w zaleĹźnoĹci od potrzeb i wszystko dziaĹa poprawnie. Czasem przy duĹźej iloĹci odwiedzajÄ
cych to Forum, ĹÄ
cze moĹźe siÄ "przymuliÄ", ale nie aĹź tak jak Ty to opisujesz. MoĹźe "wiesza" siÄ Twoja przeglÄ
darka?
cos jest z routerem. Prawdopodobnie predkosc przekazuu internetowego jest tak szybka, ze ta maszynka nie nadaza z pezkazaniem danych i sie blokuje. Ale to wlasnie Dania, wies nad wsiami. Zalozyli nam fibrowy internet ale zapomnieli o routerach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio", a kiedy stawiasz optymalnego torta?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
"adampio", a kiedy stawiasz optymalnego torta? 22.06. w moja kolejna 18-stke
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺťyczenia zĹoĹźÄ Ci w poniedziaĹek, a imprezkÄ szykujesz?Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ĺťyczenia zĹoĹźÄ Ci w poniedziaĹek, a imprezkÄ szykujesz? Mala imprezka w sobote, sami najblizsi,wiec bedzie superowo. Baranek juz kupiony, wiec grillek bedzie!!!!hohohoho
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze, ta sobota to jest imprezowa! Ja nie bÄdÄ jadĹa baranka, ale prosiak w caĹoĹci bÄdzie. Tylko nie wiem czy z jabĹkiem w ryjkuÂ
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Kurcze, ta sobota to jest imprezowa! Ja nie bÄdÄ jadĹa baranka, ale prosiak w caĹoĹci bÄdzie. Tylko nie wiem czy z jabĹkiem w ryjku Jablka nie sa zdrowe Wloz do pyska kostke smalcu Oczywiscie mowie o prosiaku. No spadam, musze sie troche rozgrzac i .....do jutra.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jablka nie sa zdrowe Wloz do pyska kostke smalcu Oczywiscie mowie o prosiaku.No spadam, musze sie troche rozgrzac i .....do jutra. Jedno szczÄĹcie, Ĺźe mĂłwisz o prosiaku , bo bym Ci nie darowaĹaÂ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jablka nie sa zdrowe Wloz do pyska kostke smalcu Oczywiscie mowie o prosiaku. Ten prosiak z jabĹkiem, daje dobrÄ
symbolikÄ, - jeĹli jabĹko jest niezdrowe, to je w ryj.Â
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
adampio, tu sobie mozesz przetestowac, jak szybki masz internet faktycznie: http://www.speedtest.net/tak zebys wiedzial, za co placisz
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
adampio, tu sobie mozesz przetestowac, jak szybki masz internet faktycznie: http://www.speedtest.net/tak zebys wiedzial, za co placisz 50/50 mam program, ktory mi pokazuje non-stop predkosc polaczenia
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
yyy podejrzewam, ze mowisz o programie, ktory pokazuje Ci sile sygnalu sieci bezprzewodowej, a to co innego, ale mniejsza z tym...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
yyy podejrzewam, ze mowisz o programie, ktory pokazuje Ci sile sygnalu sieci bezprzewodowej, a to co innego, ale mniejsza z tym...
Sile sygnalu sieci bezprzewodowej? Dobre. Czyli im mniejsza sila sygnalu tym szybszy internet czy tez odwrotnie? I w jakich jednostkach miezysz ta sile "sygnalu sieci bezprzewodowej" w mbit, mbyt czy w cyklusach? Bo moj program pokazuje mi szybkosc przekazu w mbit.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Gość
|
I w jakich jednostkach miezysz ta sile "sygnalu sieci bezprzewodowej" w mbit, mbyt czy w cyklusach?
MoĹźliwoĹci jest wiele (dB, nawet % ). Bo moj program pokazuje mi szybkosc przekazu w mbit.
adampio, nie ma czegoĹ takiego jak mbit.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
mi pokazuje w Mb/s czyli megabity? chyba tak
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
mi pokazuje w Mb/s czyli megabity? chyba tak
dokladnie!!! No ale jezeli ktos chce mierzyc predkosc przekazu w decybelach to juz nie moja sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|