Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: internet (Przeczytany 43916 razy)
|
Blackend
Go
|
Nie ma możliwości skasować 15 euro i mam kontakt z rodziną albo w ogóle nie mam IMHO to nie są tak duże pieniądze aby namawiać rodzinkę na komórki. Moja mama nie ma komórki i nie będzie miała bo takie ma zasady i to jest piękne
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie rumien sie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A coś odpiasałam i skasowałam. Brak słów
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie ma możliwości skasować 15 euro i mam kontakt z rodziną albo w ogóle nie mam IMHO to nie są tak duże pieniądze aby namawiać rodzinkę na komórki. Moja mama nie ma komórki i nie będzie miała bo takie ma zasady i to jest piękne Moja tez nie. Ale tata ma i to jest postep!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moi krewni mają komórki, tylko im drogo dzwonić. W USA są jakieś karty na telefon i mogą za dolara rozmawiać z nami przez godzinę.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, żeby krewnym zza granicy nie było za drogo dzwonić na komórkę.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te tańsze połączenia, często są kiepskiej jakości. Nieraz po piątym - słucham?!.. zaczynam mówić - tak, tak, dobrze, ale już muszę kończyć, bo...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, żeby krewnym zza granicy nie było za drogo dzwonić na komórkę.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia dziwne,bo polaczenie z Niemiec jest tak tanie,ze codziennie rozmawiam z moja rodzina w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|