vigo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
ups... rzeczywiscie
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
ulala, powazna propozycja Juz widze te kolejne odcinki: "Krolik w sloninie", "Zrazy zawijane w sloninie", "Rolada z boczku" Ciekawe co by, ci biedni poslowie wtedy powiedzieli
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na szczęście nikt nie jest zainteresowyny, bo by nie wypadało odmówić PS po niemiecku i angielsku - też dalibyśmy radę
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Niewidzialnej Ręki Rynku coś nie widać i to mimo tego, że produkt dobry.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Na szczęście nikt nie jest zainteresowyny, bo by nie wypadało odmówić PS po niemiecku i angielsku - też dalibyśmy radę admin, to już nie rozumiem -- chcesz, czy nie chcesz? Niby proponujesz, ale nie bardzo, bo wolność i skromne życie na uboczu... Niby nie chcesz, ale po angielsku i niemiecku też dacie radę... To samo było z ostatnimi wyborami, niby chciałeś wziąć udział, a potem dziękowałeś, że nie dano Ci szansy naprawiania, bo straciłbyś wiele cennych rzeczy przez to... Może to niezdecydowanie zniechęca do kontaktu ludzi, którzy mogliby pomóc? A może takich tu po prostu nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ech michał Ty nic nie rozumiesz "niechcem ale muszem" serio piszę
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Ech michał Ty nic nie rozumiesz "niechcem ale muszem" serio piszę Jasne układy czynią przyjaciół, a w wodzie, która jest mętna, trochę strach pływać, bo nigdy nie wiadomo kiedy i z której strony http://www.youtube.com/watch?v=J4YjmwCs6H0 Może to nie wina "Niewidzialnej Ręki Rynku" -- artykuły w DZ złapały przecież dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
artykuły w DZ złapały przecież dobrze...
Jest forum i za to jest Mu bardzo wdzięczny bo dużo się dowiedziałem...
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Jest forum i za to jest Mu bardzo wdzięczny bo dużo się dowiedziałem...
... jak my wszyscy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
admin, to już nie rozumiem -- chcesz, czy nie chcesz? Jest mi to obojętne. A gdybym chciał, to bym miał I nic nie muszę, bo niczego mi nie jest brak.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...admin, to już nie rozumiem -- chcesz, czy nie chcesz?...
Michal widze, ze sprawy "techniczne" nie sa Tobie " obojetne"? Zastanawiam sie ile chcesz zarobic, przy "dzieleniu skory na niedzwiedziu"?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"misiek" a tobie tylko pieniądze lub internetowe flirty pląsają po szarych komórkach... To takie troszkę "pla(nk)tonicze" myślenie...
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Gorąco popieram, szczególnie zbilansowany wegetarianizm. "Bo wszelka tłustość jest..." Szkodliwa oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Gorąco popieram, szczególnie zbilansowany wegetarianizm.
Tak jest. Dlatego popijam teraz węglowodana straight bourbon whiskey się nazywa. Oczywiście tylko w celu uzupełnienia bilansu Ach jakie życie jest piekne - świadome zbilansowane też
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|