Autor
|
Wtek: Ludzie (Przeczytany 150572 razy)
|
kodar
Go
|
szkoda,ze tak wczesnie odeszla,lubilam jej piosenki w wykonaniu Rodowicz,Skaldow,Krajewskiego czy Umer.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawy artykuł. Jest on z 2004 roku, czyli teraz W. Lutz ma 98 lat pięknie..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W drugim artykule dr. W Lutz pisze, że żywi się białkiem i tłuszczem zwierzęcym - bez węglowodanów, ale warzywa spożywa..
Interesujący jest dla mnie ten fragment; "...trzeba zauważyć, że statystyki dowodzące szkodliwości spożycia tłuszczów zwierzęcych na miażdżycę, pochodzą od społeczeństw spożywających również dużo węglowodanów. Badań na ludziach żywiących się bez węglowodanów brak. Poza tym nie sądzę, aby żywienie, tak korzystnie wpływające na wiele dolegliwości, miałoby szkodzić na cokolwiek innego."
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Czytalam teartykuły one pochodzą z OPTYMALNIKA.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj jeszcze taki fragment wywiadu przytoczę : "A brat jest przydatny w tym sensie, że to pierwszy oswojony mężczyzna. Wiele kobiet ma nierealistyczne wyobrażenia o mężczyźnie, zbyt romantyczne. Marzą o rycerzach..." Nigdy nie słyszałam o tym, że fakt, iż kobieta ma brata wpływa na jej związek małżeński...ale to ma sens - wie co, mniej więcej, ją czeka i za dużo nie oczekuje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doczytałam dzisiaj ten artykuł do końca. Jest tam sporo mądrych sentencji.... Przytocze jeszcze słowa, które nie są miłe, ale bardzo prawdziwe - niestety... "Płacz jest dobry jako wyraz smutku i bezradności, czy rodzaj oczyszczenia, ale za tym powinno dalej iść wytarcie nosa i zrobienie czegoś ze sobą i swoim życiem. Nie widzę, żeby kobiety tak postępowały. Są bardzo mocne w słowach, mówią o parytetach, ale gdy przychodzi co do czego i trzeba głosować, to w większości wybierają mężczyzn."
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
"Płacz jest dobry jako wyraz smutku i bezradności, czy rodzaj oczyszczenia, ale za tym powinno dalej iść wytarcie nosa i zrobienie czegoś ze sobą i swoim życiem. Nie widzę, żeby kobiety tak postępowały. Kobiety płaczą ale przy szczelnie zamkniętych dzwiach i oknach. My ludzie z XXI wieku mamy być silni (pozować na silnych) nie jest 'w modzie' wzruszać się słuchając pięknych utworów, a z bólu wyciskamy łzy w ciemnościach do poduszki - bez wzglęedu czy to jest ból fizyczny czy moralny,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Ja lubię właśnie takich ludzi, ktorzy nie są "twardzi" ..może dlatego, że sama jestem "miękka"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Z "miękkim" facetem nie wiele zdziałasz w każdym aspekcie życia
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Zazwyczaj silni meszczyźni są bardzo wrażliwi. Z wrażliwymi facetami można więcej zdziałać niż z twardzielami.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zazwyczaj silni meszczyźni są bardzo wrażliwi. Z wrażliwymi facetami można więcej zdziałać niż z twardzielami.
Tak. Twardzieli najczęściej udają tchórze i nieudacznicy. Np. facet szefowi nic nie odpowie, znajomemu też woli w drogę nie wchodzić, a przed żoną i dziećmi - twardziel - jakich mało...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Doczytałam dzisiaj ten artykuł do końca. Jest tam sporo mądrych sentencji.... Przytocze jeszcze słowa, które nie są miłe, ale bardzo prawdziwe - niestety... "Płacz jest dobry jako wyraz smutku i bezradności, czy rodzaj oczyszczenia, ale za tym powinno dalej iść wytarcie nosa i zrobienie czegoś ze sobą i swoim życiem. Nie widzę, żeby kobiety tak postępowały. Są bardzo mocne w słowach, mówią o parytetach, ale gdy przychodzi co do czego i trzeba głosować, to w większości wybierają mężczyzn." to nasze mysli kieruja naszym zyciem a nie czyny i dlatego negatywne mysli,negatywne czyny
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|