Autor
|
Wtek: Ludzie (Przeczytany 150562 razy)
|
renia
|
Radzą np tak: wystraczy unikać cukru i do tego "odrobaczywianie", "odkwaszenie", "detoks całego ciała" z leżeniem na lewym boku...
Jednak nie jesteś całkiem na bieżąco.. To wszystko trzeba było robić w zeszłym tygodniu - plus lewatywa zamiast śniadania.. A w tym tygodniu wystarczy tylko jeść węgiel.. ..jeśli komuś jeszcze po zimie zostało.. ..ciekawe, co w przyszłym tygodniu trzeba będzie robić, żeby zdrowym być..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Może internetowe badanie włosa, a do tego czarnej kropli na białym tle mikroskopu, że typowania metabolicznego nie wymienię na pierwszym miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ostatni przebój to DROŻDŻE i choć sami przyznają, że "siem tym nie fanatykujom", ale lubią... PS a co to jest z fungów "candida" i czy tylko "albicans" istnieje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a co to jest z fungów "candida" i czy tylko "albicans" istnieje? ..tego można się z fusów dowiedzieć.. ..albo rzucić monetę..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Gratisowo im dorzucę, że z candid susz - Saccharomyces piwnych, jako pasza najbardziej zdatny jest, choć candida pędzone na n-parafinach mają białka 600-650g/kg, ale mizernej jakości budulcowej. Energetycznej - jak najbardziej!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratisowo im dorzucę,..
Jeśli gratisowo.. to nie nadajesz sie na lekarza internetowego..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A do tego nie mam skype'a i nie zamierzam...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nic nie przebije instrukcji mycia rąk która według tego chunijnego HACCP cycuśtamtegono musi być ponoć wywieszona w każdym sklepie spożywczym przy umywalce ;P
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A do tego nie każdy ślimak jest rybą... PS Unia jest po to, aby mądrze wyciągać pieniądze z Brukseli nad Wisłę, tylko trzeba to umieć robić, a nie gadać na mównicy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..." Ostatnio śniło mi się, że jestem klepką w podłodze. Bardzo świadomą klepką..." Dobre na scenariusz filmowy..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sterylizować, zamykać w gettach, odbierać prawa rodzicielskie, wysłać na bezludną wyspę - w taki sposób co piąty wrocławski licealista chciałby rozwiązać problem żebractwa w naszym mieście. Skąd takie pomysły? Przenikają ze świata dorosłych. Przerażające.. Ja uważam, że dzieci przyjmują postawę, wobec takiego problemu, głównie z powielania postaw rodziców. Kompletna znieczulica i brak empatii.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Po wynurzeniach Miecugowa... Zadowolony, samo mu przyszło, ale mało go ta reszta, której nie przyszło obchodzi, ma dla niej niechęć.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tak jakby parkiet byłby olśniewający gdy w nim będą 2-3 klepki perfekt, a reszta mniejszy, większy i największy szmelc.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ładnie się to czytało. Dzielna kobieta. Może gdyby inaczej leczyła ten nowotwór niż konwencjonalnie..jeszcze by żyła?
|
|
|
|
|
|
|
|
|