Jarek
Go
|
A zapomniałem. Polubiłem Cie jak mi prawdę napisałaś co o mnie myślisz, lubię prawdę, a teraz znowu zaczynasz jakieś czar bary. Zobacz jakie to fajne, oceniasz mnie niby negatywnie, a jesteś lubiana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie bierz tej sentencji do siebie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
"Ludzie są gotowi wierzyć we wszystko, tylko nie w prawdę."
Carlos Ruiz Zafón
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego "dobra zmiana" ma takie powodzenie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie bierz tej sentencji do siebie... Za późno
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
,,Jeśli nie możesz dokonać wielkich rzeczy, wówczas dokonaj małych rzeczy w wielki sposób.,, /Napoleon Hill/
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mało robić dużo gadać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Albo dużo gadać żeby nic nie robić
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Normalka, jak się gada, to nie ma czasu na robotę.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Pamiętaj o tym, że twoje swobodne i wolne od zajęć chwile obciążone są największymi zadaniami i odpowiedzialnością.
Autor: św. Augustyn
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pamiętaj o tym, że twoje swobodne i wolne od zajęć chwile obciążone są największymi zadaniami i odpowiedzialnością.
Autor: św. Augustyn
Ja mam odwrotnie, ale da się żyć
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr Kwaśniewski: "Aby w pełni zrozumieć mądrość zawartą w Biblii trzeba mieć sprawnie działający umysł i dużo wolnego czasu na przemyślenia zawartych w niej prawd. Na dogłębne ich zrozumienie. Mądrość uczonego w czasie wolnym. A kto mniej ma zajęcia, nabędzie mądrości - napisano w Biblii. Obecnie uczeni, zwłaszcza w Polsce, narzekają na brak pieniędzy, ale głównie na brak czasu. (...) Uczeni nie mają czasu na myślenie - napisał Sedlak". Tłuste życie, s. 33-34.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Sedlak wpakował krzem przed węgiel...a piwa nie spożywał. I czasu nie miał, z własnej "winy."
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dr Kwaśniewski: "Aby w pełni zrozumieć mądrość zawartą w Biblii trzeba mieć sprawnie działający umysł i dużo wolnego czasu na przemyślenia zawartych w niej prawd. Na dogłębne ich zrozumienie. Mądrość uczonego w czasie wolnym. A kto mniej ma zajęcia, nabędzie mądrości - napisano w Biblii. Obecnie uczeni, zwłaszcza w Polsce, narzekają na brak pieniędzy, ale głównie na brak czasu. (...) Uczeni nie mają czasu na myślenie - napisał Sedlak". Tłuste życie, s. 33-34.
I co, zrozumiałaś?
|
|
|
|
|
|
|
|