Gavroche
|
Poniższe stwierdzenie może mieć związek z powyższym postem, ale raczej przypadkowy "Poczucie humoru, to pojmowanie życia, pojawiające się u człowieka, który doszedł do skraju bezdennej przepaści, zajrzał tam i po cichutku zawrócił". Fazil Iskander.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poniższe bardzo pasuje do tego, o czym często gadamy: metabolizmu. "Nie ma problemów nie do rozwiązania. Bywają tylko rozwiązania nieprzyjemne". Eryk Born.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapomniales napisac, ze to bez zadnego zwiazku. Bo czuje, ze Dario zaraz cie skarci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Zajety jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Kwi kwi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jakieś świńskie sentencje...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu sunące ku ramionom Oriona. Oglądałem promienie kosmiczne błyszczące w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać. "
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! Proponuję otwarcie żył, to błoga, dobra śmierć...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ło Matko! Proponuję otwarcie żył, to błoga, dobra śmierć... nie spiesz się - pomyśl inaczej prostaczysz znowu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu sunące ku ramionom Oriona. Oglądałem promienie kosmiczne błyszczące w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać. " To nie z "Łowcy androidów"?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może z komiksu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! Proponuję otwarcie żył, to błoga, dobra śmierć... nie spiesz się - pomyśl inaczej prostaczysz znowu Dar! Zdecyduj się, czy prosto, czy w poziomie, bo już się gubić zaczynam! TomTom
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ło Matko! Proponuję otwarcie żył, to błoga, dobra śmierć... nie spiesz się - pomyśl inaczej prostaczysz znowu Dar! Zdecyduj się, czy prosto, czy w poziomie, bo już się gubić zaczynam! TomTom zauważyłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|