renia
|
Może..
Leszek Kołakowski
"Gdy filozof dojdzie do końca drogi do mądrości, dowiaduje się rzeczy, jakie ludzie prości i mądrzy wiedzieli od zawsze."
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Taka jest prawda. KIedy zaczynam mojej zonie tlumaczyc pewne sprawy zwiazane z inzyniernja, mowi : to wie kazdy!!! A ja no to stracilem 5 minut. No coz, pewnie juz dzisiaj wszyscy wiedza jak robic omleta (ojmleta)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mężczyźni byliby dużo mądrzejsi, gdyby bardziej słuchali swoich żon..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A to prawda. Tylko, ze ny myslimy, ze jestesmy madrzejsi.Bo......no wlasnie dlaczego? Mowi zona do mnie: nie jedzmy do Rzymu samochodem tylko lecmy samolotem Ja na to: nie bo zobaczysz piekne widoki. Skonczylo sie na samolocie bo 3 x taniej. No i masz babo placek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z samolotu też są piękne widoki (wiem to z opowiadań ), a podróż dużo krócej trwająca i przez to mniej męcząca.. A ładne widoki to najlepiej mieć na przyszłość..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Mężczyźni byliby dużo mądrzejsi, gdyby bardziej słuchali swoich żon.. ... ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Gwidon" czemu Ty się tak dziwisz? Przecież to takie oczywiste..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Może po prostu nie ma żony?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szczęściaż?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba nie...jak już to.. szczęściarz..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Może po prostu nie ma żony? ...niestety juz dawno podpisalem ten nieszczesny kontrakt e USC ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jak widać (na awatarze) jesteś bardzo z tego faktu zadowolony.. . Teraz tylko słuchać żony (ona wie najlepiej co jest dla ciebie dobre ) i życie jest bardzo proste..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Francis Bacon
Żona jest dla młodego mężczyzny kochanką, dla dojrzałego - towarzyszką, dla starego - pielęgniarką, i w każdym wieku jest pretekst, aby się ożenić. Marie von Ebner-Eschenbach — Aforyzmy Eschenbach
Żona, która nie potrafi wpływać na swego męża, jest gąską, żona, która nie chce nań wpływać - świętą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko się kiedyś kończy...oprócz Mody na sukces...
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Reniu- jeżeli jedno się kończy to zawsze coś innego się zaczyna. Chociaż czekając na zakończenie " Mody na sukces " zdążylem posiwieć, trochę wyłysieć i sporo się postarzeć i nie mam pewności czy się doczekam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Reniu - przecież Wy miłe i piekne kobietki się nie starzejecie. Zawsze jesteście młode. Lat nie przybywa, bo się ich Wam nie liczy. Zapytaj o to męża, napewno przyzna mi rację. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Parę dni temu mój mąż mówi do mnie tak: - idź Renia (trochę inaczej ) zobacz do lustra, jaką ty masz ładną, gładziutką cerę.. a ja na to: - doskonale wiem jak wygląda moja cera.. a on dalej: - kiedyś pudrowałaś się i cera nie była taka ładna jak teraz bez pudru.. ...ale to nie jest zasługą zrezygnowania z pudru, tylko raczej to zrezygnowanie jest skutkiem poprawy cery - a przyczyną zmiany jest DO. Według mojego męża nasze wszystkie znajome strasznie się postarzały, znajomi zresztą też - tylko nie my..
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tylko Chuk Noris wie ile jest odcinków 'Mody na sukces'.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To by się zgadzało, bo... .."Tylko Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy!!!"..
|
|
|
|
|
|
|
|