Zonia
Go
|
Zdrowie jest zbyt poważną sprawą, by pozostawiać je tylko w rękach lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Tam gdzie jest ból, jest ciągle uczucie, a tam gdzie jest uczucie, jest nadzieja." Zaklinacz koni
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Poświęcaj tyle czasu na ulepszanie siebie, byś nie miał go na krytykę innych.
Christian D. Larson
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Lekarz leczy, natura uzdrawia" Hipokrates
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.."Zdrowy człowiek ma wiele marzeń, chory tylko jedno..."
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
"Nie obawiaj się, że Twoje życie się skończy, obawiaj się, że się nigdy nie zacznie". - Hansen Grace
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
"Życie jest światłem. Światło jest dla pokornych i upartych, dla przywykłych do szukania dróg, gdzie się ich normalnie nie przewiduje. Światło jest dla tych, którzy precz wyrzucili wygodę, oszczędzanie sił i życia, dla mało giętkich w krzyżach. Dla miłośników trudności. Światło to droga rzecz. Trudna rzecz".
"Życie jest światłem"
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Pozwól innym wieść małe życie, ale nie sobie. Pozwól innym kłócić się o nieistotne szczegóły, ale nie sobie. Pozwól innym płakać z byle powodu, ale nie sobie. Pozwól innym zostawić swoją przyszłość w czyichś rękach, ale nie sobie.
Jim Rohn
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pozwól innym wieść małe życie, ale nie sobie. Pozwól innym kłócić się o nieistotne szczegóły, ale nie sobie. Pozwól innym płakać z byle powodu, ale nie sobie. Pozwól innym zostawić swoją przyszłość w czyichś rękach, ale nie sobie.
Jim Rohn
Bardzo to mi się podoba..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Choć trochę "nieludzkie"........ takie przyzwalanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Choć trochę "nieludzkie"........ takie przyzwalanie.
Każdy jest kowalem swego losu
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kiedy jedzenie na Ciebie patrzy albo przemawia - idź do psychiatry zamiast się odchudzać
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Umysł ludzki rozwinięty nowym pomysłem, nigdy nie wraca do poprzednich wymiarów.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
"Strzeż się szczekającego psa"
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
„Ćwiczenia mogą zastąpić niejeden lek, lecz żaden lek nie zastąpi ćwiczeń.” Prof. Dr med. Wiktor Dega
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Najlepszy sposób na osiągnięcie sukcesu, to postępować według rad, które dajemy innym.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
„Mały pracownik" nie pojmuje niczego więcej, ponad to, co jest materialne, podczas gdy "Wielki pracownik" rozumie również to, co niematerialne.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Gdyby nie ludzie, których poznasz, i książki, które przeczytasz, za pięć lat byłbyś tym samym człowiekiem, co dziś.
( Charlie Jones)
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
"Ci, którzy się uczą, podobni są do roślin. Zdarza się bowiem, że roślina zakiełkuje, ale nie rozkwitnie; zdarza się też, że zakwitnie, ale owocu nie wyda."
Konfucjusz )
|
|
|
|
|
|
|
|