WojciechS
Gość
|
Mam wraĹźenie, Ĺźe zaĹźyĹeĹ jakieĹ lekarstwo... taka sugestia w stosunku do interlokutora zakrawa na zĹe wychowanie niestety, dlatego nie podyskutujemy wiÄcej, chyba, Ĺźe mam ci przykroĹÄ sprawiÄ?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Kto stoi, nie bĹÄ
dzi! Â Â Â Â Wojciech da S
...kto stoi w miejscu ten siÄ cofa... re von nia A co w tym Ĺmiesznego?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam wraĹźenie, Ĺźe zaĹźyĹeĹ jakieĹ lekarstwo... taka sugestia w stosunku do interlokutora zakrawa na zĹe wychowanie niestety, dlatego nie podyskutujemy wiÄcej, chyba, Ĺźe mam ci przykroĹÄ sprawiÄ? Ty juĹź siÄ bawisz w "slawka"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Nie, ale z chÄciÄ
mogÄ, bo nie lubiÄ zĹego wychowania!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kto stoi, nie bĹÄ
dzi! Â Â Â Â Wojciech da S
...kto stoi w miejscu ten siÄ cofa... re von nia A co w tym Ĺmiesznego? Zgaduj... masz dwa koĹa ratunkowe i telefon do przyjaciela...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, ale z chÄciÄ
mogÄ, bo nie lubiÄ zĹego wychowania! Nagle taki delikatny siÄ zrobiĹeĹ... Ja w tym lekarstwie nic takiego obraĹşliwego nie widzÄ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
A na grzmota mi koĹa ratunkowe, jak w ĹoĹźu leĹźÄ, a nie pĹywam!  I nie mam do Ciebie telefonu!  No nie zgadnÄ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A na grzmota mi koĹa ratunkowe, jak w ĹoĹźu leĹźÄ, a nie pĹywam!  MoĹźe toniesz w objÄciach... Morfeusza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
MoĹźe toniesz w objÄciach... Morfeusza... No jakbym zaĹźyĹ jakie lekarstwo, to pomyĹlaĹbym, Ĺźe ze mnie pedzia robisz... Â
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
|
|