MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle, ze to sie kloci z tym co Dario wyznaje, z tym niezadowoleniem, ktore motywuje do duchowego rozwoju. Jakby kazdy pisal tak: Co za niedobry dzien Paskudny  dzien kawy nie pilem kupki nie moglem zrobic nie beigalem, bo mnie noga boli nie plywalem, bo jestem leniwy nie pocwiczylem, bo wole ogladac tv ups poczulem sie fajnie  Sad niestety nie pogrilowalem niedojadlem Ĺťycie jest to meczarnia na psa urok! to byloby OK Â
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale to dopiero duchowo rozwija
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, niemoc oddania stolca bo...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
tak mi rĂłb,tak mi dobrze  ukrzyĹźuj mnie Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nie, niemoc oddania stolca bo... A to teĹź jest ponoÄ powaĹźny problem! Â Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
tak mi rĂłb,tak mi dobrze  ukrzyĹźuj mnie  Ale Kasia Nosowska z tekstem poleciaĹa dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, niemoc oddania stolca bo... A to teĹź jest ponoÄ powaĹźny problem! Â Â ale za to bardzo egzystencjalny, cierpienie uszlachetnia ....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
tak mi rĂłb,tak mi dobrze  ukrzyĹźuj mnie  Ale Kasia Nosowska z tekstem poleciaĹa dobrze! Prima sort Na gĹodzie byĹa...?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Chyba tak!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Gość
|
w czasie kiedy pisaĹem ten 'bystry' post ok. 60 sek. umarĹo z gĹodu ... ile dzieci ?
dobrostan
jaki piÄkny dzieĹ
pozdrawiam ciepĹo
D
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
w czasie kiedy pisaĹem ten 'bystry' post ok. 60 sek. umarĹo z gĹodu ... ile dzieci ?
A Kobiet i MÄĹźczyzn?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Ratuj panie,ratuj Oddaj swĂłj dobrostan, wypĹatÄ,delegacjÄ a nie pitol na forum bla bla bla. Podolski "postawiĹ" dom dziecka w Warszawie, a Ty co zrobiĹeĹ Panie wspĂłĹuduchowiony Nieoptymalny MmÂ
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Gość
|
Ratuj panie,ratuj Oddaj swĂłj dobrostan, wypĹatÄ,delegacjÄ a nie pitol na forum bla bla bla. Podolski "postawiĹ" dom dziecka w Warszawie, a Ty co zrobiĹeĹ Panie wspĂłĹuduchowiony Nieoptymalny Mm a dlaczego nie ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Bo Ĺźal mi jest mÄczennikĂłw napinajÄ
cych siÄ na Wu Wu Wu przeĹam siÄ. ZrĂłb coĹ w tzw realu,a nie bla bla w Wu wu wu wio pryyy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
w czasie kiedy pisaĹem ten 'bystry' post ok. 60 sek. umarĹo z gĹodu ... ile dzieci?
To po co go pisaĹeĹ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|