|
Dario Ronin
Go
|
No to w końcu jak: trzymać dla Ciebie poziom, czy pion? Dario niby chciałby pomóc, ale... jego "Gwiazda" porusza się jedynie "w głąb". podziwiam Twoją (bez)płodność - 10 postów w 10 tematach w godz. o niczym
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nic wielkiego i nie ma czego zazdrościć. Pewnikiem zajrzałeś w jakiś głąb- stamtąd podziw.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Nic wielkiego i nie ma czego zazdrościć. Pewnikiem zajrzałeś w jakiś głąb- stamtąd podziw. szukałem głębi w Twoich postach , ale ... wzrok mi się psuje
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poszukaj wobec poniższego( dla większości powyższego) w swoich- w ich głębi. Sprawdź wzrok. Ra (bo mi się przypomniało)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu sunące ku ramionom Oriona. Oglądałem promienie kosmiczne błyszczące w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać. " To nie z "Łowcy androidów"? Alesz skond! To cytat ze mnie z dd
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu sunące ku ramionom Oriona. Oglądałem promienie kosmiczne błyszczące w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać. " To nie z "Łowcy androidów"? Alesz skond! To cytat ze mnie z dd Hyba stary iakiś, bo kedy nie zajżę, to pósto i nic się nie dzieie Głuwnie siem nie zgadzaią Adam z Witoldem, a czasymi Darjo cuś napiszę w Biblii.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no stary jakis, jak opowiadalem o swojej wyobrazni edytka nie zakumnala skad to cytat a adasko widzialem daje odpor verbalowi ale to grochem o sciane. choc w wypadku adasia to moze w koncu trafila kosa na kamien hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu sunące ku ramionom Oriona. Oglądałem promienie kosmiczne błyszczące w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać. " To nie z "Łowcy androidów"? Alesz skond! To cytat ze mnie z dd http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=227857#227857 Dzisiaj 9:46
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no Dar, wyjmij ten kij, wrzuc na luz jest weekend
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
sorki mój błąd
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Głuwnie siem nie zgadzaią Adam z Witoldem, a czasymi Darjo cuś napiszę w Biblii.
Faktycznie forum bractwa niskowęglowodanowego od formuły 4es strasznie podupadło! Szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Głuwnie siem nie zgadzaią Adam z Witoldem, a czasymi Darjo cuś napiszę w Biblii.
Faktycznie forum bractwa niskowęglowodanowego od formuły 4es strasznie podupadło! Szkoda... Wakacje są...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Faktycznie forum bractwa niskowęglowodanowego od formuły 4es strasznie podupadło! Szkoda... Wakacje są... Mnie to wsio ryba, ale z dobrosąsiedzkiej uczynności dyżurnych mogliby zostawić- chyba, że Dario...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Faktycznie forum bractwa niskowęglowodanowego od formuły 4es strasznie podupadło! Szkoda... Wakacje są Mnie to wsio ryba, ale z dobrosąsiedzkiej uczynności dyżurnych mogliby zostawić- chyba, że Dario... Radzio , uświadom sobie - jest różnica między zabawny , a... śmieszny
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pięknie mi to wyłuskałeś z tego... no... kontekstu. Czuwaj.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Faktycznie forum bractwa niskowęglowodanowego od formuły 4es strasznie podupadło! Szkoda... Wakacje są Mnie to wsio ryba, ale z dobrosąsiedzkiej uczynności dyżurnych mogliby zostawić- chyba, że Dario... Radzio , uświadom sobie - jest różnica między zabawny , a... śmieszny Ha, ha! Uświadomiłem sobie. Jest różnica! Choć nie podobna do tej pomiędzy sposobem myślenia mędrca, a starca...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
No , no , 3 tyg. i ... szacun
|