Radzio
Go
|
Wydajesz mi się nieco młodszym kolegą- to dla mnie swoisty bodziec. Czuwaj! Ra
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta sentencja ma związek z powyższymi, a dla niektórych poniższymi(nie wiedzieć czemu)postami. "Kto poznał życie, nie spieszy się". Stare porzekadło z Sachalina lub może z Kilimandżaro.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi to wygląda na Chichołała ... Ale jest to mądre powiedzenie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... a dla niektórych poniższymi(nie wiedzieć czemu)postami. ...
A ja wiem co się zepsuło. A wykropkowanego pilnie się uczę, choć nie raz już "nabrałem w dupę".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze wygrywa
- nie przez swoją siłę, ale przez wytrwałość."
~ Budda
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I mobilność. Radzio Pierwszy Lepszy Maszerujcie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ba! Tysiące gejów...
Statystyki wydają się mniej optymistyczne... A co do "ba"- ma to coś wspólnego z "braniem w dupę"? Bowiem ja o pewnym sposobie samokształcenia się wyraziłem, zdawać by się chciało... śmiesznie. Mą intencją nie było we wrażliwą strunką trącać, a już na pewno "kopać leżącego".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ba! Tysiące gejów...
Statystyki wydają się mniej optymistyczne... A co do "ba"- ma to coś wspólnego z "braniem w dupę"? Bowiem ja o pewnym sposobie samokształcenia się wyraziłem, zdawać by się chciało... śmiesznie. Mą intencją nie było we wrażliwą strunką trącać, a już na pewno "kopać leżącego". Po co być przystojnym, jak nikt nie patrzy? Ja rozumiem Ciebie, Ty mnie, ja wiem, że Ty wiesz, że ja wiem. Co to za dźwięk, kiedy spada szyszka w lesie, a nikt nie słyszy? "Ba" tak dla podtrzymania tematu, geje też. Bo skoro się tak dobrze rozumiemy, niedługo dojdzie do wymiany pustych postów, a wtedy nikt prócz nas nie będzie wiedział o co cho. Co prawdopodobnie już ma miejsce Też nie kopię.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czas mi wracać na ziemię. Bowiem nieco starszy jestem. A ponieważ jednak jestem- stało się , to Ci wspomnę, że pomiędzy "wiem", a "rozumiem" jest taka sama różnica jak pomiędzy śmieszny, a zabawny. Gdzie Dario może włączyć się do dyskusji czysto retorycznej- czyli bez zobowiązań, merytorycznych. Fajne? A! Bo sobie przypomniałem. Mam nieznaczny problem z ustalenie przybliżonego wieku użytkownika @Dario posługującego się przy szczególnych okazjach kryptonimem Dar. Ktoś mi doniesie? To jest ważne dla dobra Jego Sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Też nie kopię.
Ale się zwrotem już raz "podtarłeś".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czas mi wracać na ziemię. Bowiem nieco starszy jestem. A ponieważ jednak jestem- stało się , to Ci wspomnę, że pomiędzy "wiem", a "rozumiem" jest taka sama różnica jak pomiędzy śmieszny, a zabawny. Gdzie Dario może włączyć się do dyskusji czysto retorycznej- czyli bez zobowiązań, merytorycznych. Fajne? A! Bo sobie przypomniałem. Mam nieznaczny problem z ustalenie przybliżonego wieku użytkownika @Dario posługującego się przy szczególnych okazjach kryptonimem Dar. Ktoś mi doniesie? To jest ważne dla dobra Jego Sprawy. Ode mnie starszy. Nieco.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Też nie kopię.
Ale się zwrotem już raz "podtarłeś". Niewinny niech zanęci kamieniami
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Też nie kopię.
Ale się zwrotem już raz "podtarłeś". Niewinny niech zanęci kamieniami A! Rybek się zachciało... do akwarium. Starszych nieco. ... Ode mnie starszy. Nieco.
Jest szansa dla dziecka, wobec powyższego(dzięki zastosowaniu cytatu)!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Mam nieznaczny problem z ustalenie przybliżonego wieku użytkownika @Dario posługującego się przy szczególnych okazjach kryptonimem Dar. Ktoś mi doniesie? To jest ważne dla dobra Jego Sprawy. A co Cię boli Radzio ? 63 rocznik jestem jak jeszcze mogę pomóc ? D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O kurczaczek! Jeśli prawdę piszesz, toś w większej głębi niż ja. To w kwestii bólu. Fakt! Powinienem od Ciebie pomocy się spodziewać, ale nie tej która w głąb ciągnie. Starca od mędrca trudno odróżnić, ale... napisz jeszcze coś nieznacznie młodszemu- niech mi się utrwali. O wiek pytałem, bo zaintrygowało mnie Twoje zdjęcie(bądź nie Twoje), na którym- nie umiem rozpoznać- prezentujesz jakieś nakrycie głowy lub jego znaczny brak. Podpowiedzi szukam i tyle. Rrr
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
O kurczaczek! Jeśli prawdę piszesz, toś w większej głębi niż ja. To w kwestii bólu. Fakt! Powinienem od Ciebie pomocy się spodziewać, ale nie tej która w głąb ciągnie. Starca od mędrca trudno odróżnić, ale... napisz jeszcze coś nieznacznie młodszemu- niech mi się utrwali. O wiek pytałem, bo zaintrygowało mnie Twoje zdjęcie(bądź nie Twoje), na którym- nie umiem rozpoznać- prezentujesz jakieś nakrycie głowy lub jego znaczny brak. Podpowiedzi szukam i tyle. Rrr wiem , wiem , młodo wyglądam choć bujną czuprynę dawno straciłem - dziś bardziej cenię wygodę więc żadnego maskowania nie stosuję (okulary do nurkowania czasami ) nic do ukrycia - szczery do bólu jestem 'od urodzenia' dlaczego tak Cię intryguje moja osoba ? D a r
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie przez atrakcyjność...
|
|