Dario Ronin
Go
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie przez atrakcyjność...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ... ...ładny.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ... ...ładny. do tego inteligencja , poczucie humoru ... po prostu ujmująca osobowość + młodzieńcza sylwetka ... trochę w 'kościach' czuję ten 5+ , ale ogólnie ... chyba mogę się podobać Ps. Dziś zajrzałem do Biedronki po 'koniaczek' , a przy kasie panienka z uroczym uśmiechem pyta : jest 18cie ? D
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ... ...ładny. do tego inteligencja , poczucie humoru ... po prostu ujmująca osobowość + młodzieńcza sylwetka ... trochę w 'kościach' czuję ten 5+ , ale ogólnie ... chyba mogę się podobać Ps. Dziś zajrzałem do Biedronki po 'koniaczek' , a przy kasie panienka z uroczym uśmiechem pyta : jest 18cie ? D Dobra dieta, uczciwe i bogobojne życie i są efekty
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ... ...ładny. do tego inteligencja , poczucie humoru ... po prostu ujmująca osobowość + młodzieńcza sylwetka ... trochę w 'kościach' czuję ten 5+ , ale ogólnie ... chyba mogę się podobać Ps. Dziś zajrzałem do Biedronki po 'koniaczek' , a przy kasie panienka z uroczym uśmiechem pyta : jest 18cie ? D Dobra dieta, uczciwe i bogobojne życie i są efekty +skromnosc i jest chodzacy ideal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Pewnie przez atrakcyjność... aż tak naiwny nie jestem chociaż ... ...ładny. do tego inteligencja , poczucie humoru ... po prostu ujmująca osobowość + młodzieńcza sylwetka ... trochę w 'kościach' czuję ten 5+ , ale ogólnie ... chyba mogę się podobać Ps. Dziś zajrzałem do Biedronki po 'koniaczek' , a przy kasie panienka z uroczym uśmiechem pyta : jest 18cie ? D Dobra dieta, uczciwe i bogobojne życie i są efekty +skromnosc i jest chodzacy ideal skromność pominąłem przez ... skromność właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
prawie tylko bez wąsów za ładne zęby mam D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie przez atrakcyjność... A ja dziś się cieszę Waszym wczorajszym stanem, zazdrośniczki- moje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O kurczaczek! Jeśli prawdę piszesz, toś w większej głębi niż ja. To w kwestii bólu. Fakt! Powinienem od Ciebie pomocy się spodziewać, ale nie tej która w głąb ciągnie. Starca od mędrca trudno odróżnić, ale... napisz jeszcze coś nieznacznie młodszemu- niech mi się utrwali. O wiek pytałem, bo zaintrygowało mnie Twoje zdjęcie(bądź nie Twoje), na którym- nie umiem rozpoznać- prezentujesz jakieś nakrycie głowy lub jego znaczny brak. Podpowiedzi szukam i tyle. Rrr wiem , wiem , młodo wyglądam choć bujną czuprynę dawno straciłem - dziś bardziej cenię wygodę więc żadnego maskowania nie stosuję (okulary do nurkowania czasami ) nic do ukrycia - szczery do bólu jestem 'od urodzenia' dlaczego tak Cię intryguje moja osoba ? D a r Miejsca Ci szukam w moich- "wizjach".
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Radzio Pierwszy Lepszy a jakby tak: Lepszy Pierwszy Radzio albo Lepszy Pierwszy Radzio sorrky , taki żarcik z rana bo jakoś 'nudnotak'
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mój kochany, nieco starszy manipulant. Rrrr
|