Dario Ronin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio Pierwszy Lepszy a jakby tak: Lepszy Pierwszy Radzio albo Lepszy Pierwszy Radzio sorrky , taki żarcik z rana bo jakoś 'nudnotak' A taki P R L
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Zdrowie jest najwspanialszym darem. Szczęście jest największym bogactwem. Oświecenie jest największym błogosławieństwem".
- Buddha
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Ignorancja jest łaską" "Matrix" - Wachowski bros
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ignorancja jest lepsza niż zła wiedza...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fortes Fortuna adjuvat. Odważnym szczęście sprzyja.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najgorsze jest szczęście, które przyjdzie za późno. Podsłuchane z jakiegoś filmu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najgorsze jest szczęście, które przyjdzie za późno. Podsłuchane z jakiegoś filmu. Świetne!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kto rano wstaje temu Pan Bog daje od jutra wstaje o 5
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kto rano wstaje temu Pan Bog daje od jutra wstaje o 5 Pedał.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto rano wstaje temu Pan Bog daje od jutra wstaje o 5 Pedał. Znowu, gdyby ktoś nie skumał mojego pierwszorzędnego poczucia humoru. Dowcip był: Czemu geje w niebie tak rano wstają? Bo kto rano wstaje, temu pan Bóg daje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znane. Ale ja bede wstawal, zeby mi dal duzo sily Oczywiscie pod warunkiem, ze wypadna dwie jedynki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znane. Ale ja bede wstawal, zeby mi dal duzo sily Oczywiscie pod warunkiem, ze wypadna dwie jedynki A dla siły akurat, to modlitwa/medytacja/skupienie może sporo zrobić
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiadomix. Sila to umiejetnosc a one siedza w glowie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Dużą i łysą. Krótkie kończyny i niski wzrost. Szeroką miednicę i płaski brzuch. Serio
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Złośliwość ludzka zawsze naciśnie tam, gdzie słabość zaboli. Rozgniewać się nic nie pomoże - i tylko przysporzy radości niechętnym. Złośliwość krąży naokół i szuka kalectw, które by mogła odsłonić. Bije rózgami, by znaleźć bolące miejsce i powtórzy po tysiąckroć swe próby, aż uderzy w ranę. Kto roztropny, nigdy nie okaże, że został ugodzony, nie ujawni swej słabości nabytej czy dziedzicznej." B. Gracián, "Wyrocznia podręczna"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
"Siła fizyczna jest bardzo piękną sprawą, jeśli ktoś ma dla niej zastosowanie. Inaczej tylko przeszkadza i rozprasza jak skrzydła u dodo". Robert Sheckley, Immortality Inc.
|
|
|
|
|
|
|
|