Autor
|
Wtek: sentencje (Przeczytany 827382 razy)
|
renia
|
"Nie znam klucza do sukcesu, ale kluczem do porażki
jest próbować zadowolić wszystkich."
~ Bill Cosby
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli trzeba robić swoje, bo i tak po łbie dostaniesz
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czyli trzeba robić swoje, bo i tak po łbie dostaniesz Nie, trzeba byc miernym, bo i tak nie awansujesz.... Warunek NIe możesz mieć własnego Ja,czytaj zdania.Musisz byc ubezwłasnowolnionym impotentem intelektualnym- i w to im graj Na dobrą nutę..... Co Cie nie opóźni, to tylko Cię doładuje P.S W kupie siła, a że kupę lubią skłócić. A taką "głupią kupą" łatwo sterować ,wiedzą tylko "jednostki" po obu stronach barykady......... Niestety jestem po tej od 1600 brutto http://4.bp.blogspot.com/_1K6PxFzzlfc/TBiwqjrvCJI/AAAAAAAABEc/E_2Mje7dRfU/s1600/633783570361732470-CarpeDiem.jpg ,ale przyjdzie jeszcze mój czas. Mam 110 lat przed sobą a pamiętliwy jestem!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
ale przyjdzie jeszcze mój czas. Mam 110 lat przed sobą a pamiętliwy jestem! Charakter już masz, a reszta sama z czasem przyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Charakter już masz,
+2 jajka na wynos, nie ruszam sie bez jajkej Podpisane Opty beton Śpiewał kiedyś ktoś Liroy - Jak tu sie nie wkurwic Staram siem,ale mało pokorny na głupotę jezdem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Impotent, żaden problem. ... Bąknąłeś, mój młodszy Kolego, to niezbędna cecha. Ani wada, ani zaleta. Aniani
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc, tak, to jest bardzo na czasie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
"Wy, którzy sądzicie ludzi po rękojeści i pochwie, jak sprawić, byście poznali się na ostrzu?" Jedediah M. Grant
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No, albo książki po okładce oceniają, a budynki po fundamentach na budowie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, albo książki po okładce oceniają, a budynki po fundamentach na budowie. Albo faceta po wielkości...klaty
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj...no chyba lepiej nie, bo znam spasluszkow z wielka klatka a faceci z nich jak z koziej rzyci traba Mierza sie codziennie, waza, pewnie depiluja i manucire robia....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
...lakierem z dodatkiem B17?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Poddający się - nigdy nie wygrywa,
a wygrywający - nigdy się nie poddaje."
~ Napoleon Hill
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No, albo książki po okładce oceniają, a budynki po fundamentach na budowie. Co do fundamentu, to zdarza się, że znawca po fundamencie właśnie rozpozna rozmiar dzieła. Okładka też niesie z sobą wiele cennych wskazówek. Zwłaszcza kiedy używana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prawidłowa czynność umysłu nie wynika ze sposobu kształcenia (to działania należne niewolnikom i im potomstwu), ani od poziomu posiadanej wiedzy. Czynność ta jest skutkiem prawidłowego odżywiania i jest DOstępna każdemu, kto je zastosuje, bez względu na posiadane DOświadczenie; tytuły; stopnie; majątek- mylnie rozumiany jako Bogactwo; cechy osobnicze- genotyp; "trudne" dzieciństwo; czy - w końcu- płeć*. Radzio Pierwszy Lepszy *- to jest akurat szczęśliwy "przypadek". Dla obu płci są przygotowane odrębne, jednak bezwzględnie prawidłowe, czynności umysłu. P.s. Tereso- ufam, że powyższe jest w pełni zrozumiałe dla Starszaków. Młodzieży nie pytam. Wiem, że lubią moje przycinki. Oczywiście "e" miało być. Ciekawym, czy będzie Im się podobać, gdy DO kropek "I" zacznę dołączać. Panowie "Karwa", proszę o zrozumienie- wreszcie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Aby uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim."
~ Elbert Hubbard
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Przeciwności to coś, co widzimy,
kiedy odwrócimy oczy od naszych celów."
~ Zig Ziglar
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeszlosc jest jak lusterko wsteczne w aucie. Dobrze jest czasami spojrzec i zobaczyc jak daleko zajechalismy, ale jesli zaczniemy sie za dlugo przygladac, mozemy nie zauwazyc tego, co jest tuz przed nami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|