|
|
|
administ
Go
|
To zmień sobie system z adnka, na win 8.1
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oglądać się to za mało, trzeba do tego przez lewe ramię i "tfu" po trzykroć!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie odświeżam małego asusika coby na Zarząd był sprawny, ale coś mi się cofnął do win 8, nie chce się aktualizować, a w storze nie ma win 8.1 do pobrania, bo najpierw musi pobrać poprawki... Kociokwik i "urwanie głowy", ale damy radę. Gorzej jak trzech wnuków na raz!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I zaś mi ie 10 zainstalował do tego... Co za beznadziejna przeglądarka, nie to co ie 11!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nowy system jest super, tylko trzeba się przyzwyczaić. I chodzi jak brzytew...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! DO sentencji. Z naturą nikt nie wygrał, a co dopiero z drugą naturą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oglądać się to za mało, trzeba do tego przez lewe ramię i "tfu" po trzykroć! Byle nie pod wiatr...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie odświeżam małego asusika coby na Zarząd był sprawny, ale coś mi się cofnął do win 8, nie chce się aktualizować, a w storze nie ma win 8.1 do pobrania, bo najpierw musi pobrać poprawki... Kociokwik i "urwanie głowy", ale damy radę. Gorzej jak trzech wnuków na raz! Szkoda zdrowia na takie andki i winy czy wina...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Człowiek, który nie ma nic do powiedzenia, troszczy się bardzo o to, w jakiej formie to powiedzieć". ~ Guy-de Maupassant Albo: "Gdyby ludzie mówili tylko mądre rzeczy, wielu zapomniałoby mówić". Karol Bunsch "Głupstwa można mówić, byle nie uroczystym tonem". autor nieznany
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Korzystać, czy lepiej nie korzystać. Oto jest pytanie. Ciekawe co napisze o tym mój Przyjaciel, gdy o swoich potrzebach pisarskich wspomni.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
"Potępa ludzkości polega na tym, że potrafimy zorganizować mądre zespoły z głupców. Tragedią jest gdy głupcy zorganizują się we władzę nad ludzkością"
Sentencja własna.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Potępa ludzkości polega na tym, że potrafimy zorganizować mądre zespoły z głupców. Tragedią jest gdy głupcy zorganizują się we władzę nad ludzkością"
Sentencja własna.
Nie tragizuj. Władza jest tylko dla tych głupców, którzy w jej moc... wierzą. "Człowiek, który nie ma nic do powiedzenia, troszczy się bardzo o to, w jakiej formie to powiedzieć". ~ Guy-de Maupassant Najważniejszy jest Po(d)pis. Gdy czytelny. "Człowiek, który ma mnóstwo ważnych rzeczy do powiedzenia, a nie dba o treść, jest niemy". Gavroche.
Człowiek, który ma mnóstwo ważnych rzeczy DO powiedzenia- mówi i uczy, rozumieć o czym mówi- treścią o zadbanej formie. Radzio Pierwszy Lepszy Jechać można, ale w życiu po co się cofać... Chociażby po to, aby ciekawostki innym przepisać. A tylko niekiedy po to, aby skutki od przyczyn odróżnić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest tylko jeden prawdziwy zawód na świecie. Matador. Reszta to tylko nieudane surogaty. hiszpański anonim
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Dysponując zwykłymi talentami i niezwykłą
wytrwałością możesz osiągnąć wszystko."
~ Thomas Fowell Buxton