Autor
|
Wtek: sentencje (Przeczytany 827327 razy)
|
|
Zyon
|
to ja juz wolne jedno przykazanie: nie mieszaj paliw
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
"Wszelkie zło pochodzi od poglądów" Hugo Kołłątaj "Poglądy będą najszkodliwsze ludziom i będą nierównie dłużej trapić rodzaj ludzki aniżeli oddzielność własności" Stanisław Staszic.
Prawda? Pytam niespiesznie Forumowiczów i Państwa "Karwów" poza Forum, bez woalu.
Stało się, co się stać powinno. Artykuł, w którym użyto spostrzeżeń panów K. i S., jest autorstwa mojego Przyjaciela, to fakt. Ich spójnikiem jest zwrot "poglądy" i przypadłości im towarzyszące. Aby tematu nie przegadać skupię się jedynie na słowach pana S.(pan, wójt i pleban w jednym ciele). W pierwszej kolejności dotknę określenia "nierównie dłużej"- w tym zbiorze mieszczą się równie dobrze zwroty: krócej i dłużej, gdyż oba tworzą względem siebie nierówność. Nie należy więc zakładać, że "poglądy" są tymi, które mają trapić dłużej- gdyby potraktować zapis słów pana S. jako swojego rodzaju przepowiednię. Teraz "oddzielność własności", w tym zbiorze zawiera się określenie "państwo prywaciarzy" i jest traktowane jako szkoda, a choć nierówna "poglądom", to jednak dotkliwa, która będzie trapić ludzi w sposób różny od "poglądów". ... A My, Wy i w sprzeciwie ja będziemy przy okazji jakichkolwiek uroczystości permanentnie zdrowia sobie życzyć, a od niechcenia i "F" darze samym sobie moc z "pienięsy" oFiarowywać. A teraz, czy to jest prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobre pytanie, aż mnie ogłuszyło! W książkach jest najwięcej podpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre pytanie, aż mnie ogłuszyło! W książkach jest najwięcej podpowiedzi.
Tej jednej, a pewno i jeszcze kilku innych, których nie pomnę, nie znalazłem... Zyon, Ty sporo czytasz, pomożesz?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Psst, psst! Prawda jest to zgodność systemów machinacji w układzie odniesienia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Proste!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niby tak, jednakże mikroskopowo może być już krzywe.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Mając do wyboru cierpienia życia i bezbolesność śmierci, z radością decyduję się na to pierwsze." Jakiś Rusek, co nie znał DO
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niby tak, jednakże mikroskopowo może być już krzywe. Na jakość mikroskopu nie mam wpływu, optyka czasem winietuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Przeważnie nie czytam postów kobiet, ale tym razem jest mile zaskoczony ich treścią. Pozdrawiam o.n.anię i Zofię. Daniel
To jeden z pierwszych moich postów na tym forum. Upłynęło już ponad 10 lat, a ja nadal z ŻO. Ciekawe, co się dzieje o osobami, których loginy są już nieaktywne?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przeważnie nie czytam postów kobiet, ale tym razem jest mile zaskoczony ich treścią. Pozdrawiam o.n.anię i Zofię. Daniel
To jeden z pierwszych moich postów na tym forum. Upłynęło już ponad 10 lat, a ja nadal z ŻO. Ciekawe, co się dzieje o osobami, których loginy są już nieaktywne? Albo się mają bardzo dobrze, albo źle
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
To jeden z pierwszych moich postów na tym forum. Upłynęło już ponad 10 lat, a ja nadal z ŻO. Ciekawe, co się dzieje o osobami, których loginy są już nieaktywne? akuku.....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To jeden z pierwszych moich postów na tym forum. Upłynęło już ponad 10 lat, a ja nadal z ŻO. Ciekawe, co się dzieje o osobami, których loginy są już nieaktywne? Siedza na zdrowych, merytorycznych forkach pewnie, tutaj to tylko spam, szyderstwo, strollowanie i sport krotluje, slowem 4xs
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
4xs jakoś inaczej brzmiało... Czytałem ostatnio na DD, jak Adaś opisywał 4S panu JW Ciekawe czy dostał plusika?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nawet jak nie dostal, to jezyczek badziej szorstki sie zrobil
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Spryciulek jaki?! Ja to miałem zawsze trójkę z WFu, nie dałbym rady trzymać jęzora w..., jednocześnie bijąc czołem w klepisko
|
|
|
|
|
|
|
|
|