Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: WAKACJE (Przeczytany 81990 razy)
|
Rudka
Go
|
Renia -wcale się nie dziwie ,ja nigdy mężowi o swoim wyjeżdzie nie powiedziałam wcześniej -jak dzień przed.. a czasami w ostatnim dniu -jak już pakuje walizki . Musze sobie i jemu zaoszczędzić stresu . W tym roku tez mam wypad -ale na 3 -4 dni ,ale czekam na pogode bo szkoda kasy na deszczysko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ja jednak nie jestem odosobniona w wypoczynku bez ( i od ) męża .Przez chyba 15 lat namawiałam go na wspólny wyjazd, ale skoro bez niego w pracy "świat się zawali", to trudno, nawet nie wspominam . Z dzieciakami też może być fajnie. Dzisiaj mamy przemeblowanie, miały być wymienione tylko 2 łóżka, a wyleciała prawie połowa mebli. Teraz, to wszystko poukładać, powywalać niepotrzebne ciuchy, jest co robić. Ja nie mogę czekać z wyjazdem na pogodę, bo rezerwację mamy już parę miesięcy temu zrobioną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jadę dzisiaj na wczasy optymalne, miałam jechać w sierpniu, ale zamieniłam się na lipiec. Laptopa biorę ze sobą, tak że nie dam wam odpocząc ode mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
............udanego pobytu i smacznych potraw , duzo slonca........
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Miłego pobytu, Pani Reniu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Leje jak z cebra , a tego laptopa bez myszki trudno mi się obsługuje. Na obiad był gulasz "Tomka", placek ziemniaczany i kapusta. Jest z nami szwagra córka z US, nic nie jadła, bo to niedobre .Zje w mieście . Mi się tu bardzo podoba, najbardziej, to masażysta
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Leje jak z cebra
I to jest najgorsze nad naszym morzem, jak leje kompletnie nie ma co robic. "Gulasz Tomka" ? Chyba wiedzą z jakiego forum jesteś
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Gulasz Tomka", to jest według przepisu z "Książki Kucharskiej" JK. Bardzo smaczny gulasz wieprzowy z papryką. Rano 7:30 mamy gimnastykę na plaży Jutro ma być zimniej niż dzisiaj. Jest tu dr Kania, miał bardzo ciekawy wykład, nawet moje dzieci słuchały z zaciekawieniem. Szwagra córka się nudziła O Forum nie rozmawiałam, bo dzisiaj było tyle zajęć, że czaswu na rozmowy nie starczyło.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Gulasz Tomka" "ali" tantiemy mi uciekają za mój przepis, a ty nie grzmisz? PS Znalazłeś mi już jakąś dobrą Kancelarię ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te tantiemy, moim zdaniem, to powinni tu odprowadzać za korzystanie, nie tylko z przepisów optymalnych, ale przede wszystkim z całej wiedzy dr Jana Kwaśniewskiego. Dla mnie lepiej, że nie płacą, bo pewnie płacilibyśmy więcej za pobyt.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.......a ty renia jestes w JASTRZEBIEJ GORZE ? ....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem w Jastrzębiej Górze w Arkadii "Lido". Jestem pod wrażeniem i nie wiem co napisać. Muszę najpierw zweryfikować moje myśli. Teraz idę na prądy selektywne, a potem z dziećmi na plażę. Pogoda się poprawiła.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...........opowiadaj , bo interesuja mnie wiadomosci o takie arkadii,bo jeszcze nigdy nie bylem , wiem najlepiej przekonac sie osobiscie - musze kiedy sie wybrac tez- pozdr...........
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak byłam na prądach to znowu się rozpadało, a rano na plaży mieliśmy gimnastykę w pięknym słońcu. W zeszłym roku, jak byłam w "Aurze", to tam żadnej gimnastyki nie było. W ogóle wszystko jest jnaczej. W sobotę przyjmował nas lekarz optymalny Wojciech Kania, a tydzień wcześniej był tu dr Pala. Wyznaczył nam wszystkim dzienne porcje BT i W w gramach i zalecił stosowanie odpowiednich prądów. Mamy tu o 9-tej śniadanie, o 12-tej deser (wczoraj był naleśnik z bitą śmietaną i owocami),a o 17- tej jest obiado-kolacja. Jedzenie jest pyszne. W domu nie chciało mi się bawić ze zrazikami i z deserami. Jest tu dużo dzieci, z czego moja dwójka jest zadowolona. Może tak akurat wyszło, bo instruktor na gimnastyce mówił, że tyle dzieci to tu jeszcze nie było. Codziennie mamy wykłady z dietetyczką, z lekarzem był jeden wykład i więcej nie będzie, a w "Aurze" były z lekarzem codzienne wykłady. Muszę kończyć, bo dzieci wołają mnie na deser. Pozdrawiam- Renia
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Renia......Jest oczywiste,ze lekarza optymalnego poinformowalas o wynikach z krwi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oczywiście wyniki konsultuje się tu z lekarzem, ja tak zrobiłam, a osoby, które nie miały ze sobą aktualnych wyników, mogły wykonać je na miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Renia......Jest oczywiste,ze lekarza optymalnego poinformowalas o wynikach z krwi. ...............pozdrawiam ciebie i pieknie polozona Jastrzebia Gore(w 20001 bylam tam na wczasach,a dr Glowacki byl naszym opiekunem).A dla wszystkich plaza http://www.youtube.com/watch?v=O4078zly21A
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To byłaś w "Aurze"? Jestem pod wrażeniem "cudów", bo chociażby odstswienie insuliny u cukrzyka jest rzeczą "niemożliwą", nie mówiąc o SM. Pani sprzątaczka tego ośrodka, będąca dwa lata na ŻO, nie ma blizn na sercu,będąc po dwóch zawałach.Lubię tu rozmawiać z wieloletnimi Optymalnymi, całkiem inny klimat i treść rozmów, niż na Forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|