administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dorodni...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak się starali, aby chroniącą przed zawałami sylwetkę gruszki osiągnąć, a tu teraz taki numer wywinąć? Normalnie sabotaż ....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie obiecywali im gruszki na wierzbie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
o. w trojce mowili o tym pare dni temu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Propaganda! I to wroga...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coca-cola & McD istnieją od wielu lat, gdy ludzie byli przeważnie szczupli i w miarę zdrowi. To tylko "postęp" medycyny (głupoty wmawiane ciemniakom, wsparte tytułem naukowym). Bo na ciemnocie zawsze najlepiej się zarabia utytułowanym "naukowcom".
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale dochodów by nie mieli! A tak podstawa piramidy to "ruch", czyli praca fizyczna, później sieczka zbożowa, wyżej już nie ważne... I tak do emerytury delikwent nie dożyje.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"...najczesciej jadamy mleko sery i masło..." Gadają od rzeczy! Przecież każdy wie, że pasterze jedzą 5*wio, dlatego tacy zdrowi są. A zwierzęta chowają na pozyskiwanie nawozu do uprawy warzyw i owoców.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"...najczesciej jadamy mleko sery i masło..." Gadają od rzeczy! Przecież każdy wie, że pasterze jedzą 5*wio, dlatego tacy zdrowi są. A zwierzęta chowają na pozyskiwanie nawozu do uprawy warzyw i owoców. Hunzowie to prawie wegetarianie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapomniałam o tym " " ale każdy wie jak jest czytając prasę "naukową"...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
" .. i raz na 5 dni zabijamy jagnię .. chyba ze goście się pojawią...warzywa a skąd jak tu sklepu nie ma.." luźne tematy PS książkę sobie odpuściłem
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
luźne cytaty
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...no to im błonnika brakuje...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
...no to im błonnika brakuje... Poważnie, a bakterie w mleku, śmietanie i w maśle? Sam żywy błonnik
|
|
|
|
|
|
|
|
|