Dasna
Go
|
Ale to jest reklama soku Noni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Kobiety o wyższym statusie społeczno-ekonomicznym częściej zapadają na raka piersi". A to ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Częściej korzystają ze służby z racji wyższej świadomości "dbałości o zdrowie".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiedzą, że geny mogą je zaatakować... I stosują "prewencję"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może powinno się dzieci zaraz po urodzeniu zabijać...żeby potem nie zachorowały czasami... Wiem, że brzydko przesadziłam, ale podobna logika...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cztery dni po biopsji chirurg zadzwonił do mnie z wiadomością:,,,Nie wiemy co zrobiłaś, ale raka nie masz!” Kiedy odpowiedziałam mu: ,,Wiem co robiłam”, wtedy doktor sobie przypomniał: ,,Och tak piłaś jakiś sok”. Odpowiedziałam, ,,Tak jest, piłam sok noni. Co teraz myślisz o tym soku?” , a doktor odpowiedział: ''Sprawił że nie czujesz bólu, prawda?''
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mam znajomego, ktory sie zapija tym noni, mial raka wczesniej i mowi ze mu pomoglo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, ta tak. Tam coś mi się pomieszało z adresami stron i myślałam, że na tej tez reklamują ten sok Noni. I sama rozumiesz, ze jak człowiek czyta info typu" nie idź na mammografię sok Noni cię wyleczy" to od razu pachnie podstępem. Mimo , iż ja faktycznie do tej mammografii odnoszę się nieufnie. Tez mi przysyłają zaproszenia i tez nie chodzę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A może coś jest na rzeczy. I ja się czepiam . Ostatecznie na Fidżi tę morwę indyjską nazywają "kura". No i mam przed oczami taka tłuściutką, żółciutką, smaczną kurę rosołową. Full wypas na zielonej trawce i dżdżownicach. Tak, tak zdecydowanie morwa indyjska w osobie "kury" to jest to.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak kura to i jajka... po nitce DO kłębka...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, ta tak. Tam coś mi się pomieszało z adresami stron i myślałam, że na tej tez reklamują ten sok Noni. I sama rozumiesz, ze jak człowiek czyta info typu" nie idź na mammografię sok Noni cię wyleczy" to od razu pachnie podstępem. Mimo , iż ja faktycznie do tej mammografii odnoszę się nieufnie. Tez mi przysyłają zaproszenia i tez nie chodzę. Ale czego się boicie? Miażdżenia piersi czy tych fal? A to nie jest rodzaj usg? Podobno nie są obojętne, ale też nie takie straszne...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Radiologiczne, doczytałem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Radiologiczne, doczytałem No i to dawkę dają solidną.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pojawiająsięwątpliwościcodozasadnościiwiarygodno- ści mammogramów. Mammogram jest zdjęciem wykona- nym przy użyciu promieni rentgenowskich. Z kolei według Amerykańskiego Stowarzyszenia Rakowego jedyną uzna- waną przyczyną raka jest promieniowanie. Kiedy dochodzi do napromieniowania, nie ma żadnej bezpiecznej dawki.
|
|
|
|
|
|
|
|