Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2049011 razy)
|
RafałS
|
Jestem za! Miasta znów wrócą do ludzi. Znów trza będzie lokalnie produkować, a nie tylko te importy...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ela jest super, tak prosto potrafi tłumaczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oni ponoć radzą każdego dnia, jak zlikwidować korki na bramkach... A radzić potrafią długo i jałowo, bo forsa ekspercka za ględzenie leci...
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ci jak coś wymyślą...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni ponoć radzą każdego dnia, jak zlikwidować korki na bramkach... A radzić potrafią długo i jałowo, bo forsa ekspercka za ględzenie leci... Od dawna mnie wkurzaja ci "eksperci", ktorych jest pelno nagle. Ale wczoraj w tvn byla dyskusja na temat sitwy i byl Boni co mnie pozytywnie zaskoczylo, bo w koncu kompetennego eksperta zaprosili
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
Tak serio, to oni już dawno wiedzą, co zrobić tylko czekają, aż problem będzie dostrzeżony przez opinię publiczną. Warto zauważyć, że gdy mowa o korkach na autostradzie, często pada też informacja o tym, że z viatoll przejeżdża się od razu. Ludzie załapią, nakupią, potem tylko PYK! i rozszerzenie opłat na ekspresy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak na serio, to ma być drogo i nieefektywnie. A rozwiązań tanich jest kilka i to bez elektroniki i bez zatrudniania "bramkarzy", a nawet bez winiet dla aut rejestrowanych i przeglądanych corocznie w SKP w Polsce. Na przykład: ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak serio, to oni już dawno wiedzą, co zrobić tylko czekają, aż problem będzie dostrzeżony przez opinię publiczną. Warto zauważyć, że gdy mowa o korkach na autostradzie, często pada też informacja o tym, że z viatoll przejeżdża się od razu. Ludzie załapią, nakupią, potem tylko PYK! i rozszerzenie opłat na ekspresy Polecam opowiadanko: http://zajdel.dzaba.com/zajdel/869113325.htm
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Tak serio, to oni już dawno wiedzą, co zrobić tylko czekają, aż problem będzie dostrzeżony przez opinię publiczną. Warto zauważyć, że gdy mowa o korkach na autostradzie, często pada też informacja o tym, że z viatoll przejeżdża się od razu. Ludzie załapią, nakupią, potem tylko PYK! i rozszerzenie opłat na ekspresy Polecam opowiadanko: http://zajdel.dzaba.com/zajdel/869113325.htmDoskonałe.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tak na serio, to ma być drogo i nieefektywnie. A rozwiązań tanich jest kilka i to bez elektroniki i bez zatrudniania "bramkarzy", a nawet bez winiet dla aut rejestrowanych i przeglądanych corocznie w SKP w Polsce. Na przykład: ... Ongi T. Drozda zrobił taki film: https://www.youtube.com/watch?v=EkW5Kv8jWsQPolecam.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Drozda rozum ma. Od zawsze go lubiłem. Kiedyś jak miał program w TV to nawet... oglądałem. );->
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
"Fajny" artykuł wczoraj w Rzeczpospolitej czytałem. Profesur stwierdza w nim, że trzeba unikać słońca aby być zdrowym. Na plażę tylko w koszulce i w czapce z daszkiem, oczywiście krem o wysokim faktorze, smarowany PARĘ razy, bo przecież schodzi ze skóry. Paranoja. Zawsze wydawało mi się, że jak blady, to i chory, a to na odwrót Co te tłuki nie wymyślą!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Fajny" artykuł wczoraj w Rzeczpospolitej czytałem. Profesur stwierdza w nim, że trzeba unikać słońca aby być zdrowym. Na plażę tylko w koszulce i w czapce z daszkiem, oczywiście krem o wysokim faktorze, smarowany PARĘ razy, bo przecież schodzi ze skóry. Paranoja. Zawsze wydawało mi się, że jak blady, to i chory, a to na odwrót Co te tłuki nie wymyślą! Linkuj. Taki profesur to wlasnie z tej religijnej nauko gavrowej jest. Zabetonowal sie w swoich pogladach i wie najlepiej, pewnie jest chudy, blady i w okularach Ja pare dni porobilem na budowie i caly brazowy, piekly plecy pare dni ale przeszlo i jest superasnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
A ja moją ŻOnę wyzywam, jak lata za gangiem z czapkami. Mózgi im się tylko pogotują od nich
|
|
|
|
|
|
|
|
|