|
|
renia
|
Świetne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...sądzisz...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że brzydki kolor wychodzi A na poważnie, to rodzice powinni tłumaczyć takie rzeczy i przygotować młodziaków do podejmowania trafnych decyzji. Jak się kilka sesji weźmie przed Sylwestrem, na przykład, to co się stanie? Kilka naczynek pęknie na dekolcie? Zakazy nic nie zmieniają, tylko dodają smaczku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moim zdaniem to powinna być rzetelna wiedza. Uświadamianie rodziców i dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moim zdaniem to powinna być rzetelna wiedza. Uświadamianie rodziców i dzieci.
Ba! Tylko skąd ją wziąć?! Producenci łóżek i kabin solarnych mówią jedno, preparatów z wit. D drugie, a naukowcy doradzają zdrowy rozsądek...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Badania sponsorowane przez osoby, które z danej rzeczy mają dochód, nie powinny być w ogóle brane pod uwagę - bez weryfikacji z zewnątrz. Badający powinni być niezależnymi badaczami. Tylko kto by im dał pieniądze na badania? Nasz rząd? On woli dotować koncerny...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Badania sponsorowane przez osoby, które z danej rzeczy mają dochód, nie powinny być w ogóle brane pod uwagę - bez weryfikacji z zewnątrz. Badający powinni być niezależnymi badaczami. Tylko kto by im dał pieniądze na badania? Nasz rząd? On woli dotować koncerny... Dlatego, w oczekiwaniu, "jak powinno być", trzeba myśleć samodzielnie, co nie zawsze uwieńczone jest sukcesem, ale któż może mieć o to pretensje..?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko kto by im dał pieniądze na badania? Nasz rząd? On woli dotować koncerny... Rząd robi to pośrednio poprzez odpowiednie regulacje. Wystarczy, że jedna czy dwie firmy otrzyma koncesje i już się sama kasa na badania robi ponieważ monopol na rynku umożliwia im ponad przeciętną stopę zwrotu z inwestycji.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
1 i 10 najbardziej mi sie podobają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moi faworyci to 3 i 8.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Huraga świetny. Drzewo pod wodą doskonałe. I barwy na hindusce...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mi 5 i 7
|