Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2047126 razy)
|
administ
Go
|
O tym to już nawet nie wspominam, bo każdy wie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Właśnie, gdyby nie wiedzieli, to by już wszyscy powymierali... Ja nie wiem, a jeszcze dycham. A może ja nie wiem, że już nie dycham. Jednak poproszę o jakieś wskazówki dla świerzaków forumowych. O co biega z tymi białkami? Czyżby jakiś felerny skład aminokwasowy z mięcha i sera?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś tutaj (i nie tylko tutaj) niektórzy propagowali dietę "optymalną" dr Ewy Witoszek. Ona przestrzegała przed mieszaniem białek. "Leczyła ofiary dr Kwaśniewskiego"...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Kiedyś tutaj (i nie tylko tutaj) niektórzy propagowali dietę "optymalną" dr Ewy Witoszek. Ona przestrzegała przed mieszaniem białek. "Leczyła ofiary dr Kwaśniewskiego"... Blondynka znów reklamuje Doktor Witoszek i jej książkę. Jesteś Boska!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja pamiętam płaczliwość po żółtkach i 3 sekundowy katar po migdałach w białej czekoladzie, albo na odwrót, ale też śmiesznie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tak co rano?! Jakieś szlaki masz przetarte.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Co znaczy poczekamy??? Sama sobie czekaj, i pisz o sobie jeśli potrafisz I proszę się podporządkować
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Blondi, masz jakieś chore jazdy z Panią Doktor Witoszek? A może nie masz nic pożytecznego do roboty?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli obaj mamy poczucie humoru.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ja jednak z ulgi jaką przyniosła mi Renia chciałem podziękować. Dowiedziałem się że jednak żyję. A dodatkowo przyszła mi do główki myśl, sugestia aby łaskawie admin przedstawił kiedyś przegląd "zawodowych, zatwardziałych, poprawiaczy" doktora, formuł, i innych nowinek, mających na celu wykazać, że doktor się mydli. A to dlatego, żeby zaoszczędzić ludziom eksperymentów z własnym i cudzym zdrowiem. Może taki "suplemencik" do tych trzech konspektów, oczywiście w czasie gdy zechce się chcieć przysiąść.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Co znaczy poczekamy??? Sama sobie czekaj, i pisz o sobie jeśli potrafisz I proszę się podporządkować Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Blondi, masz jakieś chore jazdy z Panią Doktor Witoszek? A może nie masz nic pożytecznego do roboty? Adminie, czy na tym Forum można wyzywać współużytkowników? Jarek i Maniek nie muszą żadnych zasad przestrzegać? Złośliwe ubliżania są dozwolone?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jednak z ulgi jaką przyniosła mi Renia chciałem podziękować. Dowiedziałem się że jednak żyję. A dodatkowo przyszła mi do główki myśl, sugestia aby łaskawie admin przedstawił kiedyś przegląd "zawodowych, zatwardziałych, poprawiaczy" doktora, formuł, i innych nowinek, mających na celu wykazać, że doktor się mydli. A to dlatego, żeby zaoszczędzić ludziom eksperymentów z własnym i cudzym zdrowiem. Może taki "suplemencik" do tych trzech konspektów, oczywiście w czasie gdy zechce się chcieć przysiąść. Tutaj jest trochę takich co wiedzą "lepiej"... (w dalszej części komentarzy) http://www.stachurska.eu/?p=9218
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Co znaczy poczekamy??? Sama sobie czekaj, i pisz o sobie jeśli potrafisz I proszę się podporządkować Wiedziałam, że "jak się puknie w stół, to nożyce się odezwą"... Jeszcze na "vvv" poczekamy... I proszę bez wyzwisk... Blondi, masz jakieś chore jazdy z Panią Doktor Witoszek? A może nie masz nic pożytecznego do roboty? Adminie, czy na tym Forum można wyzywać współużytkowników? Jarek i Maniek nie muszą żadnych zasad przestrzegać? Złośliwe ubliżania są dozwolone? Wyrzucić dziadów z Forum i spokój
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|