|
|
|
Blackend
|
A nie lepiej rozładować napięcie?
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A kto by to wiedział co znaczy na pewno lepiej? Jaka jest cena zysku(straty) do strat białka?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A kto by to wiedział co znaczy na pewno lepiej? Jaka jest cena zysku(straty) do strat białka? Zyskać można 500+ od Naczelnika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
" "Oczywista oczywistość", objawowe łagodzenie problemów napięciowych. Miejscowa przewaga układu parasympatycznego, z objawami wstrętu do... rozładowania napięcia.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widać, jak chemia zabija. A w ogóle to nie powinni lekarzom płacić dodatkowo za wykrycie raka...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale kto im płaci, jak Służba Zdrowia jest za darmo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale co za zbieg okoliczności, przed chwilą zadzwonili do mnie na komórkę z propozycją zrobienia przeze mnie badań "profilaktycznych" przeciw nowotworowi. Dzwonią do ludzi powyżej czterdziestego roku życia... Jak będzie za mało chętnych, to pewnie wiek obniżą, albo będą jeszcze prezenty dokładać... Wcześniej tylko na domowy telefon dzwonili, albo zaproszenia listowne przysyłali, a teraz już komórki atakują...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz w smartfonach jest taka świetna opcja blokuj nr i mam święty spokój od wszelkiej maści spamerów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poproszę o to "dzieciaki", nie za bardzo się na tym znam...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie mam Androida, ale w Windows Phone przytrzymuje się chwilę niechciany nr, po czym wyskakuje ikona z polami wyboru, gdzie jest "zablokuj nr".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki, spróbuję...
|
|