renia
|
Nie mam Androida, ale w Windows Phone przytrzymuje się chwilę niechciany nr po czym wyskakuje ikona z polami wyboru, gdzie jest "zablokuj nr". U mnie pisze "Kopiuj do schowka" i "Ed. nr przed nawiąz. poł." Nic więcej... Ale mam teraz alcatel... A w jakim systemie to nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Alkohol powoduje też wiele chorób, i dlatego tak smakuje. Dobrze że nie zabraniają tych szkodliwości, bo cieniutko sie widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zostaniesz w drugiej prędkości...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pamiętam jak się "autorytety medyczne" rechotały, jak Doktor to mówił i pisał o tym kilkadziesiąt lat temu, bo oni zalecali wtedy miodzik na serce ... I kto wyszedł na głupa? Bez cienia satysfakcji, jakby co, bo to tylko stwierdzenie faktu.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nadal zaleceń leczenia serc miodem nie brak. Niestety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo to jest dobre jak "miód na serce"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pamiętam jak się "autorytety medyczne" rechotały, jak Doktor to mówił i pisał o tym kilkadziesiąt lat temu, bo oni zalecali wtedy miodzik na serce ... I kto wyszedł na głupa? Bez cienia satysfakcji, jakby co, bo to tylko stwierdzenie faktu. To jest chyba najgorsze dla tych "mądrych" naukowców - przyznanie się do błędu, do swojej ignorancji...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale nikt się nie przyznaje, a dalsze badania są konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Badania cały czas robią i nic...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo jeszcze nie skończyli.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo każdy wynalazek musi swoje odczekać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Patenty są dla bogatych, więc albo lepiej innowację zachować dla siebie lub udostępnić za darmochę dla wszystkich nie dając możliwości taniego zarobku dla pasożytów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na szczęście diety się nie da opatentować, bo już wszyscy by głodowali, tyle tych "formuł" dietetycznych jest...
|
|
|
|
|
|
|
|