admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O jak fajnie! Wreszcie jest tabletka...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kierunek iluzji podstawa ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jupi! Tyleśmy wyczekiwali.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale nie pisze ile tego IQ mają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ATP ciezki temat...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak się zastanawiam dlaczego tak mało kliknięć na Forum, więc sobie wpisałem w googlu frazę "forum dieta optymalna" - Forum na pierwszym miejscu spozycjonowane, czyli jest ok. a później mi się kliknęło na: https://forum.gazeta.pl/forum/w,22,3315,3315,Ewa_Miacz_o_diecie_optymalnej.html a tam pani doktor gada cyt:. (Ewa Miącz) - Trafiają niekiedy do mnie pacjenci, którzy stosowali tą dietę i pierwszarzecz, jaką się zauważa, to potworny fetor z ich ust. Spowodowany jest on zaleganiem i gniciem pokarmu wysokobiałkowego w przewodzie pokarmowym. Nie ma tam bowiem żadnych substancji, które potrafiły by trawić potrawy mięsne, na dodatek w większości nie trawimy także mleka po 3 roku życia. Mięso gnije w naszych jelitach wydzielając całe masy toksyn. Zawiera tzw. hormon śmierci i duże ilości adrenaliny, która pobudza organizm. Zwierzęta hodowane w takich jak obecne warunkach - obozach koncentracyjnych, w każdej swojej komórce kodują całe swoje tragiczne życie i umieranie w strachu. Na tej diecie jednak przez pewien czas pacjenci mogą się czuć dobrze. Ale jest to zasługą przede wszystkim tego, że Kwaśniewski odstawia pieczywo i słodycze. A więc odstawia cukier, który jest bardzo powszechny w diecie, a bardzo szkodliwy. Ogałaca on nasz organizm z magnezu, wapnia i wielu wartościowych mikroelementów i witamin. Wśród górników nietrudno jest propagować taką dietę. Wychodzi ona jakby na przeciw oczekiwaniom tych ludzi." - tekst z 11-07-2001r. Wybitna "naukowość" autorki skłoniła mnie do wpisania w google frazy "dr Ewa Miącz" - bo tak sobie pomyślałem, co też ten wybitny "naukowiec teraz wypisuje "naukowego i... Wyszło: http://ulecz-sie-sam.blogspot.com/p/lekarze-o-leczeniu-dieta.html - jestem bardzo rozczarowany, ponieważ już z kobietą najwyraźniej nie pogadam o Diecie Optymalnej. Zmarło biedactwo ponoć w 2005r. No ale ile zdążyła dobrego dla pacjentów zrobić!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kompletne bzdury napisała... Skąd ona to wzięła? Zło wysłane wraca jak bumerang do człowieka i to ze wzmożona siłą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niektóre doktory jak kamikaze ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szamani
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś czytałam na opakowaniu suchej karmy dla psów, że tam jest 70% węglowodanów (pewnie w różnych karmach jest różny skład)...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Są nawet całkowicie bezwęglowodanowe, ale nie najlepiej się psom na nich powodzi. 15-20% Ww powinno być w karmie, czy to suchej czy mokrej, wtedy jest optymalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|