admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Jednorazowy bubel! Ale już jakieś "nowe" baterie wymyślili, co na jednym 15min. ładowaniu równik można objechać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie sprawdzili, ale amerolstwo zdążyli zasilili. Z takimi memkami to kamienie milowe można se wyhodować.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na austradzie teslowe prawym pasem z ciężarówkami biedzą
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To dość powszechny widok, ale jest szpan i poczucie wyjątkowości.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Coś mi się widzi, że świadomość w narodach europejskich zaczyna rosnąć, a komisja europejska jest oderwana od ludu!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
AfD - Alice Weidel ponad wszystko teraz Koalicja rzadzaca ma styki że wygra wybory kanclerskie Mam nadzieję, że za dwa lata konfederacja będzie miała 15 %
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A co ten koleś tak spekulacyjnie ceny zaniża? Kontrolę skarbową nasłać, aby wiedzieć ile do gościa dokłada!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za wnoszenie swojego alkoholu tez ukarac...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Świetne, a nawet jeszcze świetniejsze, niż poprzednie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moze jakis artykuł o cukrach czytał, i wie ze paczki zakłacuja logiczne myslenie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to zależy na jakiej diecie. Rozpisałbymsię na ten temat, ale to strasznie nudne dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jolancia w kiepskich tez Waldusiowi zabraniała zrec paczkow - moze skojarzył z filmu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wszystko możliwe, bo serial cieszył się dużą popularnością wśród Polek i Polski! Sam zacząłem oglądać, jak zapytali Doktora, czy modą zrobić odcinek o "tłustej diecie" z podtekstami.
|
|
|
|
|
|
|
|