Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2069270 razy)
|
Jarek
Go
|
Dokladnie - będzie łomot grecki aus frankfurt/M jak zetona do obiegu wprowadza...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 27029
|
Ale ten Żyd z Kijowa dalej chce rozlewać słowiańską krew!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ten Żyd z Kijowa dalej chce rozlewać słowiańską krew! Strach przed zakończeniem przeterminowanej prezydentury? Może Włodzimierz uznał że nie dość NATO rozbroili? Targi Rosja - Hameryka wszystko ustawią...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie. Ruskie się całego przeterminowanego sprzętu pozbyła, hameryka się dowiedziała, że ichnie "niezniszczale" jest tylko takie w teorii, więc wystarczy tego "poligonu"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tutejsi jeszcze przed wyborami musieli wyskoczyć z tym sikorskim... Pane tuski - odesłać go na ławkę (do pisiowych). A pokój negocjować z Rosją (USA - umywa rączki).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Sikor jest nieźle ustawiony w "pewnych" kręgach przez swoją połowicę, dlatego jest tak pchany...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sikor jest nieźle ustawiony w "pewnych" kręgach przez swoją połowicę, dlatego jest tak pchany... Ano Anne A. . A do tego stary talib CIA itd...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kampania rozpoczęła się na dobre.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Będzie śmiesznie i straszno!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tematów nam nie braknie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niektórzy wyjdą na "patriotów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/zmartwiona-anna-wyszkoni-pokazała-czym-się-żywi-to-jej-chwile-beztroski-przed-walką-z-przebiegłą-chorobą/ar-AA1wbyTM?ocid=msedgntp&cvid=dac8c8d9fc084752b4bd91e757a40004&ei=45"Gwiazda zdradziła, że mierzy się z SIBO, o którym jest coraz głośniej w sieci" "Jestem już u granic wytrzymałości. Stan zapalny moich jelit jest 150-krotnie podwyższony od dopuszczalnej normy, a jak na razie brak jakichkolwiek efektów leczenia. Tak, 150-krotnie powyżej normy. Od maja całkowicie zrezygnowałam z normalnego życia i moje całe życie to tylko leczenie i dieta, a czuję, że jest nawet gorzej" Tak zerknąłem co to za dieta https://www.doz.pl/czytelnia/a16323-Dieta_przy_SIBO__co_jesc_a_czego_unikac_w_zespole_rozrostu_bakteryjnegoi czytam, że: "banany, jagody, cytryny, mandarynki, pomarańcze, grejpfruty, winogrona, kiwi, maliny; marchew, seler, ogórek, sałata, papryka o wydłużonych strąkach, bakłażan, szczypiorek (bez cebuli), pietruszka, dynia; mleko bez laktozy, ?mleka? roślinne, ser camembert, brie; pieczywo bezglutenowe, mąka orkiszowa, chleb orkiszowy na zakwasie, płatki ryżowe, mąka owsiana, płatki owsiane, makaron bezglutenowy, ryż, komosa ryżowa; migdały, ziarna sezamu, pestki dyni, słonecznika, orzechy: włoskie, ziemne, pekan, piniowe, makadamia; mięso, ryby, jaja, tofu." Pozostaje tylko życzyć szczęścia w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oj! No uzdrowiłbym ją pisząc co zrobić, ale przecież ona z tego nie skorzysta, jak ta od "nieuleczalnej" migreny. Wg niektórych to bardzo prosta choroba do "wycofania", ale na wyleczonych już się nie zarabia, więc niech się męczy z własnej woli...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W aptece sa leki i ja wylecza, przestancie sie wymadrzac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
.............. "banany, jagody, cytryny, mandarynki, pomarańcze, grejpfruty, winogrona, kiwi, maliny; marchew, seler, ogórek, sałata, papryka o wydłużonych strąkach, bakłażan, szczypiorek (bez cebuli), pietruszka, dynia; mleko bez laktozy, ?mleka? roślinne, ser camembert, brie; pieczywo bezglutenowe, mąka orkiszowa, chleb orkiszowy na zakwasie, płatki ryżowe, mąka owsiana, płatki owsiane, makaron bezglutenowy, ryż, komosa ryżowa; migdały, ziarna sezamu, pestki dyni, słonecznika, orzechy: włoskie, ziemne, pekan, piniowe, makadamia; mięso, ryby, jaja, tofu." Pozostaje tylko życzyć szczęścia w życiu. Tyle "witamin" i błonnika i jeszcze nie pomaga?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W aptece sa leki i ja wylecza, przestancie sie wymadrzac W aptece są leki na "zły cholesterol", a nie na szczelność jelit!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak to, a węgiel aktywny?
|
|