Teresa Stachurska
Go
|
Bardzo ciekawe
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Skopiuję ten tekst na pamiątkę na wypadek gdyby miał zniknąć:
"Naukowcy odkryli, że dieta wegetariańska może być przyczyną kurczenia się mózgu.
Badania prowadzone na uniwersytecie oxfordzkim wykazały, że dieta wegańska i wegetariańska aż sześciokrotnie zwiększają ryzyko obkurczenia mózgu ze względu na niedobór witaminy B12, występującej głównie w mięsie, mleku i rybach. W przypadku osób unikających produktów pochodzenia zwierzęcego, jednym z nielicznych źródeł tej witaminy są drożdże. Niedobór witaminy B12 może być również przyczyną stanów zapalnych układu nerwowego oraz anemii."
Suplementy zapomnieli polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
1300 przypadków zachorowań, żaden ze skutkiem śmiertelnym.. muszę sprawdzić definicję słowa epidemia...
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Bold & Beautiful
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Owszem w makijażu - świetlnym
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świetlny jest świetny..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Uwielbiam gdy mnie słońce pomaluje.
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A dziękuję i nawzajem. "Jak powiada prof. Sedlak - pojawiła się więc materia organicznych półprzewodników (białka, porfiryny, kwasy nukleinowe itp.) z poruszającymi się elektronami, które można wzbudzać kwantami światła i które mogą emitować kwanty światła. Można zadać sobie filozoficzne pytanie: „Ale dlaczego powstało życie, powstał człowiek, powstała cała przyroda?” Odpowiedź jawi się wyjątkowo prosto – z Miłości, Miłości Najwyższego Stwórcy".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No i o jakich rekordach ona w ogóle mówi? Naturalne piersi tej wielkości, to rozumiem, ale sztuczne? Co to za rekord? Chyba tylko totalnej głupoty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podobał mi się jeden komentarz pod tym artykułem - że lepiej by zrobiła, gdyby dała sobie powiększyć mózg..
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|