|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z tego wszystkiego najbardziej podobało mi się to zdanie : "..Bywają gorsze nieszczęścia, niż głupia żona, żeby wymienić choćby głupiego męża...."
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czy macie takie wrażenie,że czas zapiernicza ? Dopiero była sobota i już jest sobota.Tak te tygodnie lecą niesamowicie szybko.Szkoda,że doba nie ma 50 godzin
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Co tam tydzień... Mnie gdzieś wrzesień uciekł, nawet nie jestem pewien czy był, z sierpnia przeniosłem się do października.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Co tam tydzień... Mnie gdzieś wrzesień uciekł, nawet nie jestem pewien czy był, z sierpnia przeniosłem się do października. No to mamy podobnie.Zaraz się przeniesiemy do grudnia,następnie do maja ,a potem to już wakacje i o to chodzi
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
"Może jakiś kompozytor wygra kiedyś hymn o Czasie. Będzie musiał być potężny i zwiewny, silny jak huragan i pełgający jak ostatni płomyk życia, straszny i urzekający. Hymn o Czasie..." Życie jest światłem
Z moją dedykacją: Józef Skrzek / Michał Banasik - Czas
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Może jakiś kompozytor wygra kiedyś hymn o Czasie. Będzie musiał być potężny i zwiewny, silny jak huragan i pełgający jak ostatni płomyk życia, straszny i urzekający. Hymn o Czasie..." Życie jest światłem
Z moją dedykacją: Józef Skrzek / Michał Banasik - Czas
Przypuszczam,że czas tak "leci",bo dociera do nas coraz to więcej informacji.Jesteśmy non stop bombardowani zewsząd jakimiś informacjami.Nie ma czasu na odpoczynek,trzeba pędzić,żeby nie zostać w tyle .Dawniej,żeby móc załatwić jakąś sprawę,to człowiek mieć do dyspozycji niejednokrotnie cały dzień,a dziś w ciągu jednego dnia,może załatwić "tysiąc" spraw.I tak to się kręci ...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te 50 godzin, już wkrótce też by nam nie starczało. Byśmy sobie tylko tych spraw dołożyli więcej...i więcej... i nadal czasu i pieniędzy mielibyśmy za mało..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I wtedy to już jest bliska droga do "stresa"..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Piękna ta akcja. Dysonans (dla mnie) to fakt, że do próby wzięto żołnierza, choć mógłby się tego podjąć któryś z ministrów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdyby tak z brakującymi mieszkaniami poradzono sobie... Stadiony można było zostawić "rynkowi".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A komu zależy na budowie mieszkań.. Tylko tym, którzy ich nie mają i tym, którzy mogą na tym zarobić. Rządowi na pewno nie - oni wolą sobie dołożyć do funduszy partyjnych..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|