renia
|
Śliczne.. szkoda tylko, że nie da ich się zatrzymać na stałe.. no na siłę to by się dało..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie widziałam poznańskich, ale przez wiele lat w Olecku na Mazurach każdego roku przy Szkole Podstawowej nr 2 spory plac był dekorowany rzeżbami ze śniegu, była też kawiarnia w igloo. Na środku zaś lodowisko. Ładne było osobom, które z lodowiska korzystały, ale i ci którzy na lód nie wchodzili mieli na co popatrzeć. Nie wiem jak jest teraz. Dawno z Olecku nie byłam...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jasna choroba! A u nas na szczęście je siem te dioksyny bez rozgłosu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w Polsce też karmiono zwierzęta tą skażoną paszą?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
A w Polsce też karmiono zwierzęta tą skażoną paszą?
...no pewno i nietylko zwierzeta ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A w Polsce też karmiono zwierzęta tą skażoną paszą? Nie, u nas się karmią samodzielnie przeważnie wegetarianie chlorowanymi węglowodorami. Również "naukowcy" polecający 5*warzywa i owoce propagują spożywanie tych "witamin" roślinnych...
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jasna choroba! A u nas na szczęście je siem te dioksyny bez rozgłosu... Wszedzie sie jje dioxyny. Tu chodzi o stezenie jednostkowe.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
ale tam nic nie pisze o czerwonych plamach na twoim ciele
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem jak mi ta śmiejąca się buzia tam się dostała. Tam nie ma nic do "śmiecia"...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Mnie chyba już nic nie zdziwi jak nawet wymyślili sztuczne jaja / gotowane / Już wymyślono:
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Małpy ciekawe. Ale bardziej mnie "uderzyło" to: "Kilogram koltanu kosztuje w Kongu kilka dolarów. Po dostarczeniu do Europy już sto razy drożej. I między innymi z tego powodu w Kongu zginęło już kilka milionów ludzi, kolejne miliony musiały uciekać ze swoich domów a znaczna część mieszkańców kraju egzystuje w skrajnej nędzy."
|
|
|
|
|
|
|
|