|
WojciechS
Go
|
To doskonały pomysł wyborczy dla kartofla... Bardzo mi siem podoba, oczywiście po opodatkowaniu i opłaceniu ZUS-u! I te laptopy dla wnuczków, to my skorzystamy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko na narkotyki bedą mieli więcej :/ Co za kretyński kartoflany mozg mogl cos takiego wymyslic?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
http://sport.onet.pl/boks/adamek-mcbride-goral-zdecydowanie-lepszy-od-kolosa,1,4237379,wiadomosc.htmlWłaśnie skonczyłem przed chwilą oglądać powtórkę z gali na Polsat Sport. Z zaciekawieniem ogladalem tę walkę no bo wiadomo we wrzesniu pojedynek z Kliczką. Mcbride to był dobry wybór - podobne warunki fizyczne jak Ukrainiec, ale nie aż tak dobre (spaślak) Byłem pewien obaw czy nie za wczesnie na Kliczkę - po tej walce mozna powiedzieć, że jestem umiarkowanym optymistą. Życze Tomkowi aby zrealizował swój cel bo lubie go jako sportowca i to co robi po za ringiem - bez skandali jak i bez fałszywej skromności.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ja dałam synowi przy wymiotach Coca-Colę i ...pomogło. Wymiotował jeszcze dalej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale , że do prania dobre. Muszę wypróbować na plamy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I do trawników? To chyba za droga impreza
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reklamują tą colę jak się da, aby był zbyt...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
http://sport.onet.pl/boks/adamek-mcbride-goral-zdecydowanie-lepszy-od-kolosa,1,4237379,wiadomosc.htmlWłaśnie skonczyłem przed chwilą oglądać powtórkę z gali na Polsat Sport. Z zaciekawieniem ogladalem tę walkę no bo wiadomo we wrzesniu pojedynek z Kliczką. Mcbride to był dobry wybór - podobne warunki fizyczne jak Ukrainiec, ale nie aż tak dobre (spaślak) Byłem pewien obaw czy nie za wczesnie na Kliczkę - po tej walce mozna powiedzieć, że jestem umiarkowanym optymistą. Życze Tomkowi aby zrealizował swój cel bo lubie go jako sportowca i to co robi po za ringiem - bez skandali jak i bez fałszywej skromności. Nie widziałam tej walki, ale nasz zawodnik zdecydowanie lepiej się prezentuje od swojego przeciwnika...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
nasz zawodnik ... A który to ten nasz zawodnik?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgaduj. Masz jeszcze możliwość telefonu do przyjaciela...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wolę se rzucić monetą, przecie na sztorc nie stanie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak przepraszam za wyrażenie "stanie"?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wolę se rzucić monetą, przecie na sztorc nie stanie... Statystycznie rzecz biorąc jest taka możliwość...a praktycznie to jest różnie z tym...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A jak przepraszam za wyrażenie "stanie"? To może się, przepraszam za wyrażenie, poturla...
|
|
|
|
|
|
|
|